- Konu Sahibi neslimurat
-
Ayyyy ciddimisnn cnnmm inşallah öyledir ya heveslenmkte istemiyorum olmayinca üzülüyorum çünkübenim aynı seninki gibi oldu. hamile oldugumu erken öğrendim :) inş. wardır
çok takma tatlım kafana bidebirazdaha bekle hiç olmassa 5 gün daha bkleKizlarr reglime 6 gun var karnimda iki gündür bi agri var gebeliginzi ogrenmeden once karin agrisi sikayeti olan oldumu bide gece ates basıyor iki uc kere uyandım ...yoksa pskolojikmi yaşıyorum bunlari bilmiyorum ????
bende çookk cahilim şuan gazla bebeği ayrt edemiorum :)Tesekkur edrim cok insallah hic bi sorun olmaz ilk bebiste az cahilim. Ya bidr hasta gibiyim. Halsizlik cok fazla heryanim aciyo. Normal mi
bende çookk cahilim şuan gazla bebeği ayrt edemiorum :)kişie göre haller değişir çünkü biyokimyasal değişimlere uğruoruz . bende sinirlive moralm bozuk hiç bişiden mutlu olmuorum illa birilerine gideimistiorum
Ayyyy ciddimisnn cnnmm inşallah öyledir ya heveslenmkte istemiyorum olmayinca üzülüyorum çünkü( artk acaba belirti pskolojikmi diyorum ama bugun testte negatf cikti gerci 5 gun var daha sen kac gun kala ogrendn cnm ? Bide iki sabahtr uyaninca midem kaziniyor biselrr atıyorum hemn ağzıma
Kizlarr merhaba) nasilsiniz. Bebisleriniz nasill ?? Umarim hepsi cook iyidirr ) size hi haberim warr bebegim ikizmis :)) sizonle paylasmak istedimm.
Ay cok güzel bir haber buHayirli olsun bebislerin Saglikla sıhhatle kucagina almak nasip olsun inşallah
Benim bebisim daha cok kucuk ve kese tamamlanmasini gorucez bu hafta kismetse
Esimin ailesinde ve benim ailemde de ikiz bebisler var.Belki bizimkisi de ikiz olur diye hayaller kurmaya basladik.
Kacinci haftada bebislerin ikiz olduğunu öğrendin?
9 haftada tam) rabbimdenvtek istedik. Tek yumurta ikizi werdii . Rabbim sanada butun anne adaylarinada istedigini wersin
Bende 6 +2 de duydum canim ustelik cok azıcık 8. Haftada da cok az duydum 12 hafta da valla maşallah bizim ki davul caliyodu sanki içerde duyarsınız canım merak etme daha erkens.a.t a göre 5 haftalık hamileyim. bugun ultrasando gördük. ama kalp atişlarını duymadık. ne zaman duyabiliriz.?
Amin canim benim cok teşekkürler,demek ki tekil gebelik mi cogum gebelik mi olduğumu anlayabilmem için biraz daha beklemem lazimmis.Saglikla sıhhatle bebislerini kucagina al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?