• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olan birisi yardım edebilir mi

benim aynı seninki gibi oldu. hamile oldugumu erken öğrendim :) inş. wardır:49:
Ayyyy ciddimisnn cnnmm inşallah öyledir ya heveslenmkte istemiyorum olmayinca üzülüyorum çünkü :(( artk acaba belirti pskolojikmi diyorum ama bugun testte negatf cikti gerci 5 gun var daha sen kac gun kala ogrendn cnm ? Bide iki sabahtr uyaninca midem kaziniyor biselrr atıyorum hemn ağzıma

Kizlarr reglime 6 gun var karnimda iki gündür bi agri var gebeliginzi ogrenmeden once karin agrisi sikayeti olan oldumu bide gece ates basıyor iki uc kere uyandım ...yoksa pskolojikmi yaşıyorum bunlari bilmiyorum ????
çok takma tatlım kafana bidebirazdaha bekle hiç olmassa 5 gün daha bkle

Tesekkur edrim cok insallah hic bi sorun olmaz ilk bebiste az cahilim. Ya bidr hasta gibiyim. Halsizlik cok fazla heryanim aciyo. Normal mi
bende çookk cahilim şuan gazla bebeği ayrt edemiorum :):52: kişie göre haller değişir çünkü biyokimyasal değişimlere uğruoruz . bende sinirlive moralm bozuk hiç bişiden mutlu olmuorum illa birilerine gideimistiorum :31:

bende çookk cahilim şuan gazla bebeği ayrt edemiorum :):52: kişie göre haller değişir çünkü biyokimyasal değişimlere uğruoruz . bende sinirlive moralm bozuk hiç bişiden mutlu olmuorum illa birilerine gideimistiorum :31:

bende öyleyim. hiç birsey yiyemiyorum. içemiyorum. 2 gündür açımm :( :50:

Ayyyy ciddimisnn cnnmm inşallah öyledir ya heveslenmkte istemiyorum olmayinca üzülüyorum çünkü :(( artk acaba belirti pskolojikmi diyorum ama bugun testte negatf cikti gerci 5 gun var daha sen kac gun kala ogrendn cnm ? Bide iki sabahtr uyaninca midem kaziniyor biselrr atıyorum hemn ağzıma

ben adetim olması gerektiği gün öğrendim canım . 13 ocakta olması gerekiyodu. olmadı öğlen gibi test yaptım pozitif çıktı. öğleden sonra kan werdim 96.4 çıktı. çok yeni dediler hatta. şimdi haftaya kalp atışlarını duymaya gitcem. sabahları bende öyleydim bi hafta vardı olmasına. sonra hiç bişiy yiyememeye başladım . ve hala yiyemiyorum. inş wardır. heweslenme yinede. hewes pek yaramıyo :):34:

Kizlarr merhaba ;)) nasilsiniz. Bebisleriniz nasill ?? Umarim hepsi cook iyidirr ;)) size hi haberim warr bebegim ikizmis :)) sizonle paylasmak istedimm.:16::emir_bebek::49:

Benim 5 haftalıkken kese bile ultrasonda görünmedi. 8 haftada kalp atışlarını duyarsın. Merak etme

Kizlarr merhaba ;)) nasilsiniz. Bebisleriniz nasill ?? Umarim hepsi cook iyidirr ;)) size hi haberim warr bebegim ikizmis :)) sizonle paylasmak istedimm.:16::emir_bebek::49:

Ay cok güzel bir haber bu :8: Hayirli olsun bebislerin:49::49: Saglikla sıhhatle kucagina almak nasip olsun inşallah :16:
Benim bebisim daha cok kucuk ve kese tamamlanmasini gorucez bu hafta kismetse :9:
Esimin ailesinde ve benim ailemde de ikiz bebisler var.Belki bizimkisi de ikiz olur diye hayaller kurmaya basladik.
Kacinci haftada bebislerin ikiz olduğunu öğrendin?

mrb ben birşey sormak istiyorum dün ilişkiye girdik ama bugü yumurtlama günümmüş acaba bugünde girsek etkilermi gün aşırı mı olması gerek hamile kalmak için ????

Ay cok güzel bir haber bu :8: Hayirli olsun bebislerin:49::49: Saglikla sıhhatle kucagina almak nasip olsun inşallah :16:
Benim bebisim daha cok kucuk ve kese tamamlanmasini gorucez bu hafta kismetse :9:
Esimin ailesinde ve benim ailemde de ikiz bebisler var.Belki bizimkisi de ikiz olur diye hayaller kurmaya basladik.
Kacinci haftada bebislerin ikiz olduğunu öğrendin?

9 haftada tam ;)) rabbimdenvtek istedik. Tek yumurta ikizi werdii . Rabbim sanada butun anne adaylarinada istedigini wersin

9 haftada tam ;)) rabbimdenvtek istedik. Tek yumurta ikizi werdii . Rabbim sanada butun anne adaylarinada istedigini wersin

Amin canim benim cok teşekkürler,demek ki tekil gebelik mi cogum gebelik mi olduğumu anlayabilmem için biraz daha beklemem lazimmis.Saglikla sıhhatle bebislerini kucagina al insallah:54::54:

s.a.t a göre 5 haftalık hamileyim. bugun ultrasando gördük. ama kalp atişlarını duymadık. ne zaman duyabiliriz.?
Bende 6 +2 de duydum canim ustelik cok azıcık 8. Haftada da cok az duydum 12 hafta da valla maşallah bizim ki davul caliyodu sanki içerde duyarsınız canım merak etme daha erken

Back