hamile olan birisi yardım edebilir mi

neslimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
107
3
38
34
Uşak
s.a.t a göre 5 haftalık hamileyim. bugun ultrasando gördük. ama kalp atişlarını duymadık. ne zaman duyabiliriz.?

Ben 6+4 te duymuştum biraz daha sabret Allah hayirli etsin bebeğini

6 da duyulcak diye bir şey yok. 7+0 dan sonra duymazsan sıkıntı ama.
6+2 de üstten bebeğim bile görünmedi.
7+0 da pıt pıt pıt

canm ilk kontrolünden sonra doktorun muhtemelen 2 hafta sonraya çağrmştr :) ama 6 haftalıkken duyabilirsin . 5 haftalıkta duyan var ama döllenmeyede bağlı .en garanti 7.hafta duyarsın mutlaka .. ben tam 8 haftalıkken duyucam çünkü doktora beni sırt pırt çağrma dedm :) hem bi ilac verdi önlem olsun die .. toplam süre 3 hafta sonraya çağrdı :)

s.a.t a göre 5 haftalık hamileyim. bugun ultrasando gördük. ama kalp atişlarını duymadık. ne zaman duyabiliriz.?

canım sıkıntı yok,beş haftalık olduğu için duymaman çok normal.Bir iki haftaya duyarsın Allah ın izniyle,strese giripte hamileliğini sıkıntılı geçirme tadını çıkar..

hiç merak etme benim 8. haftada kalp atışları duyuldu yumurtlama geç olduğundan dolayı sat ile hamilelik haftası uyuşmadı şimdi 14. haftadayım hiçbir sıkıntımız yok

Geç döllenmeden dolayı sat'a göre 7 gebeliğe göre 6. Haftada duydum kalp atışlarını. Sakince bekle herşey güzel olacaktır Rabb'imin de izniyle :)

Tesekkur edrim cok insallah hic bi sorun olmaz ilk bebiste az cahilim. Ya bidr hasta gibiyim. Halsizlik cok fazla heryanim aciyo. Normal mi

canım bende 5 haftalık hamileyim 6. haftada duyuluyo doktorum haftaya cagırdı beni insallah hayırlısıyla duyarız seslerini de rahatlarız :)

insallah canım. beni iki hafta sonra cagırdı garanti olsun diye. desene doğum aynı anda olacak bizimm :)

Kizlarr reglime 6 gun var karnimda iki gündür bi agri var gebeliginzi ogrenmeden once karin agrisi sikayeti olan oldumu bide gece ates basıyor iki uc kere uyandım ...yoksa pskolojikmi yaşıyorum bunlari bilmiyorum ????

Kizlarr reglime 6 gun var karnimda iki gündür bi agri var gebeliginzi ogrenmeden once karin agrisi sikayeti olan oldumu bide gece ates basıyor iki uc kere uyandım ...yoksa pskolojikmi yaşıyorum bunlari bilmiyorum ????

Canım hersey mümkündür. Adetim gecikene kadar hersey sanki adet olacakmışım gibi ilerledi. Hatta aynı sekilde adet sancısı gibiydi. Test pozitif çıkınca doktora gittim. Bekle adetin geciksin

Tesekkur edrim cok insallah hic bi sorun olmaz ilk bebiste az cahilim. Ya bidr hasta gibiyim. Halsizlik cok fazla heryanim aciyo. Normal mi

halsizlik iştahsızlik yorgunluk keyifsizlik vs. O kadar farklı hamilelikte çekilen değişiklikler var ki kişiden kişiye değişen. Doktoruna gittiginde soyle ama normal deyip geciliyor genelde:) daha yolun cook başındasin ilk kalp sesi, ilk hareketler , aşerme falan derken insallah güzel bir yolculuk seni bekliyor bebisinle

Çok normal daha neler neler degisecek vucudunda...ben ilk zamanlarda dr a dayak yemiş gibiyim demiştim her yerim agriyodu..3.aya kadar sürdü sonrası guzeldi

Inşallah hayirlisiyla dünyaya getirirsiniz bebeklerinizi. Benim 3 aylik bir kizim var. Hamileginizin tadini cikarin ve ne olursa olsun üzülmeyin artik herseyiniz içinizdeki canlar olduğunu unutmayin. Doğduktan sonra bunu daha iyi anliyorsunuz

teşekkür ederim canım sagol :)

benim aynı seninki gibi oldu. hamile oldugumu erken öğrendim :) inş. wardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…