- Konu Sahibi neslimurat
s.a.t a göre 5 haftalık hamileyim. bugun ultrasando gördük. ama kalp atişlarını duymadık. ne zaman duyabiliriz.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.a.t a göre 5 haftalık hamileyim. bugun ultrasando gördük. ama kalp atişlarını duymadık. ne zaman duyabiliriz.?
canım bende 5 haftalık hamileyim 6. haftada duyuluyo doktorum haftaya cagırdı beni insallah hayırlısıyla duyarız seslerini de rahatlarız :)
Kizlarr reglime 6 gun var karnimda iki gündür bi agri var gebeliginzi ogrenmeden once karin agrisi sikayeti olan oldumu bide gece ates basıyor iki uc kere uyandım ...yoksa pskolojikmi yaşıyorum bunlari bilmiyorum ????
Tesekkur edrim cok insallah hic bi sorun olmaz ilk bebiste az cahilim. Ya bidr hasta gibiyim. Halsizlik cok fazla heryanim aciyo. Normal mi
Tesekkur edrim cok insallah hic bi sorun olmaz ilk bebiste az cahilim. Ya bidr hasta gibiyim. Halsizlik cok fazla heryanim aciyo. Normal mi
insallah canım. beni iki hafta sonra cagırdı garanti olsun diye. desene doğum aynı anda olacak bizimm :)
evet canim ayni zamana denk geliyo Allahim hayirli dogumlar versin butun hamilelere icinde de bize
halsizlik iştahsızlik yorgunluk keyifsizlik vs. O kadar farklı hamilelikte çekilen değişiklikler var ki kişiden kişiye değişen. Doktoruna gittiginde soyle ama normal deyip geciliyor genelde:) daha yolun cook başındasin ilk kalp sesi, ilk hareketler , aşerme falan derken insallah güzel bir yolculuk seni bekliyor bebisinle
Kizlarr reglime 6 gun var karnimda iki gündür bi agri var gebeliginzi ogrenmeden once karin agrisi sikayeti olan oldumu bide gece ates basıyor iki uc kere uyandım ...yoksa pskolojikmi yaşıyorum bunlari bilmiyorum ????