canim yarisi akiyor yarisi gidiyor
akanlar tuvalete
akmayanlarda bebek yapmak icin yola koyuluyorlarr
bebek istemiyorsan hic bunlarla ugrasma en iyisi
korunn yerimseniben
ozaman insallah en kisa zamanda kalirsin canim
endise etme
akanlar gitti falan diye
ama yataktandada bi sure kalkma
ben kaybettigim bebegime
hemmmeeeen banyoya gittimm hepsi gitti sandim ama nafilee megerse gebe kalmisim sende kalrsin insallah
normaldi canim ama ben iki aylikken kalbi durmustu
bak suan yine hamileyim
bende hemen kalktim diye kendimi suclamistimm
ama dr ilgisi yok dedii ya yinede inanmiyorumm
allah her isteyene versin insallah
içeri giren sıvı sperm değil canım meni sıvısı ..spermler bu sıvının içinde bulunur ..ilişkiden bir müddet sonra bu sıvı muhakkak akar fakat spermler çoktan yola koyulmuştur bile..o yüzden endişe etme ..bu şekilde de hamile kalabilirsin..
merhaba arkadaşlar ben 13 gün sonra 1 yıllık evli olacağım daha bebek düşünmüyorduk yeni düşünmeye başladık sorum size çalışmalara başladığınız da vajinaya boşalındığında bütün sıvı içinizde kalıyor mu akmıyor mu yoksa sıvı akıyor mu mesala birazıı bu önemli mi hamile kalmak için yada bütün sıvının akmaması mı lazım gebelik için bana bilgi verirseniz çok mutlu olacağım a.s.
Canım,hepsinin kalması mümkün değil.Çogu çıkıyor hatta!!Sana tavsiyem sen ilişkiden sonra ayağa hiç kalkama ve bir süre en azından yarım saat yat.Ben bu ay ilk defa denedim,bizde yeni istiyorduk.İlişkiden sonra 1 saat yattım,tuvalete ise hiç gitmedim uzun saatler ve hamileyim!! :dance: Zaten istemiyorsanda hemen tuvalete gitmen temizlenmen önerilir.Yani bu önemli bir nokta!İyi çalışmalar canım!!! :sm_cool:
merhaba arkadaşlar ben 13 gün sonra 1 yıllık evli olacağım daha bebek düşünmüyorduk yeni düşünmeye başladık sorum size çalışmalara başladığınız da vajinaya boşalındığında bütün sıvı içinizde kalıyor mu akmıyor mu yoksa sıvı akıyor mu mesala birazıı bu önemli mi hamile kalmak için yada bütün sıvının akmaması mı lazım gebelik için bana bilgi verirseniz çok mutlu olacağım a.s.
normaldi canim ama ben iki aylikken kalbi durmustu
bak suan yine hamileyim
bende hemen kalktim diye kendimi suclamistimm
ama dr ilgisi yok dedii ya yinede inanmiyorumm
allah her isteyene versin insallah
chatlak_4180 ve zeynepözdil arkadaşım sağolun çok güzel yazmışşsınız.bu arada zeynepözdil inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın cnmchatlak cım misyoner ilişki derken anlayamadım açarmısın acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?