Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aydır demenedeyiz hala yok. S adete 10 gün kaldı ovulasyon takibi yaptım ama bu ayda tutmadı galba maalesef sıfır belirti ve hamile gibi hissetmiyorum![]()
Adetim 2 gün geçince idrar testiyle öğrenmiştimHamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz??
İnşAllah canım Allahım hepimizi sevindirsin kimseye aratmasın10 gun varmis daha biraz sabırinsallah güzel haberler veririz birbirimize
Eğer varsa 3 gün yeterli bir süre canım, 1 2 gün önce bile öğrenen var. Bence bir test yap bekleme için rahatlar hemBenimde adetim 3 gün geçti ovulasyon günlerini degerlendirdik göğüslerimde ağrı var ara ara kasık ve bel ağrısı geliyor.. Daha önceki kimyasalımda kramplar giriyor, başım dönüyor, sürekli uyuyordum şimdi onlar yok umitlenmek de istemiyorum sizce daha beklemelimiyim?
Bende adamakıllı hiçbir şey yoktu hatta hamile bile hissetmiyordum sadece kasık ağrısı ve hafif bulantıKızlar adetime 5 gun kaldi ve merak ediyorum belirti yaşamam mümkün mü ya da yaşadıklarım regl belirtisi mi? Siz neler yaşadınız deneyimlerinizi yazarsanız çok güzel Olur![]()
Bende adamakıllı hiçbir şey yoktu hatta hamile bile hissetmiyordum sadece kasık ağrısı ve hafif bulantı
Hayır diyorum ya cidden hiçbi şey yaşamadım ben hep hamile kalsam hissederim bilirim diyen bir tiptim bi de sadece garip bi şekilde çok saçım dökülüyordu hala öyle bi de bir yerde okumuştum eğer karnını şişiremiyorsan sadece miden şişiyoesa hamilesin diyr gerçekten denemiştim şuanda da öyle şişmiyorYerleşme lekesi yaşadınız mı??