Hamile olabilirmiyimm

meliyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
22
1
24
Kızlar benim regl bittikten bir hafta sonra başladı belirtilerin çoğu hamilelik sadece regle 3-4 gün kala mı belli eder kendini yoksa olabilir miyim

Regl bittikten sonra ancak yumurtlama ile ilgili belki hassasiyet yasarsınız ya da psikolojiktir.

Regli olduysan yumurta yok ki dollenecek bir hafta sonra yumurtlama oluyor o arada gebelik oluşma olasılığı yüksek oluyor yumurtlama belirtisi olabilir, o arada yumurta dollenirse otomatik olarak regliye yakın gebelik fark edilebilir on günlük falan, süreç böyle ilerliyor en azından

Geçen ay reglim 1 gün gecikti ve 3-4 gün sürmüştü geçen aydan olabilirmi acaba belirtiler baya var çünkü

Regl bittikten sonra ancak yumurtlama ile ilgili belki hassasiyet yasarsınız ya da psikolojiktir.
Göğüslerim ve uçları çok fena ağrıyıp karıncalanma oluyordu kaşık ağrım alt karın ağrımda vardı bel ve baş ağrısı yaşadım düşündüm psikolojik olabilirmi diye ama imkansızdı bunların harici de var belirtilerim

Geçen aydan olabilirmi gebelik yada reglden 1 hafta sonra gebelik oluşmuş olamazmı hiçbir bilgim yok
ustune adet olmussun sonucta. ama o adet kanaması degıl de dusuk tehlıkesı kanaması falandı dıyelım test yaparsan cıkar :)

ustune adet olmussun sonucta. ama o adet kanaması degıl de dusuk tehlıkesı kanaması falandı dıyelım test yaparsan cıkar :)
Üstüne adette çok az pembe yada kahverengi geliyor diye biliyorum ama benimki biraz regle benzerdi testim negatif çıktı geç döllenme olabilirmi yada kanımda çıkarmı gebelik

Üstüne adette çok az pembe yada kahverengi geliyor diye biliyorum ama benimki biraz regle benzerdi testim negatif çıktı geç döllenme olabilirmi yada kanımda çıkarmı gebelik
oyle degıl ustune gorme anlamında demedım. sonradan adet olmusun anlamında :) regle benzedıyse oyledır. test negatıftı dıyosun ne zaman oldu ılıskı? sureklımı yoksa gunubellı bı ılıskıye gore mı ?

Düzenli bi ilişki kahverengi bi akıntı da olmuştu ama testi yeni yaptım negatif çıktı geç döllenme de olabilirmi

Düzenli bi ilişki kahverengi bi akıntı da olmuştu ama testi yeni yaptım negatif çıktı geç döllenme de olabilirmi
bu oldugun adet uzerınden ne kadar sure gectı? adetın 10. gunu de yumurtlama olabılıyor su an kacıncı gunundesın? gec dollenme dedıgın adetın 14. gununde mısal hep yumurtlarsın ama o zaman 20. gun yumurtlarsın 6 gun gec yumurtlama ve sonucunda gec dollenme olmus olur.. o demek .

Adetten 10 gün sonra falan başladı belirtilerim gün geçtikçe arttı adetten sonra 19.gündeyim sizce varmıdır

Adetten 10 gün sonra falan başladı belirtilerim gün geçtikçe arttı adetten sonra 19.gündeyim sizce varmıdır
Merhaba baya uzun 19. Gün çıkması gerekir geç döllenme bile en geç 10 günde belli olıyo test yaptınız mı acaba inşallah vardır

Kızlar yeni konu açmadım kimse yazmayacaktı zaten burdan görenler yazsın ne olur kafam karma karışık pkoluyum adetlerim son 3 aydır düzensiz önceden vardı düzelmişti hem pko hem stress olunca birbirne girdi yine adet tarihleri bu ay on gün geciktim takvime göre en son 1 kasım adet olmuştum. O ay sadece iki defa ilişki oldu not etmedim bitanesi yumurtlama haftasına denk gelmişti takvime göre tabi (Flo) en son ki ilişkiyi söylemiyorum çünkü onun üzerinden bi kaç gün geçti .. geçen ay tutmuş olabilir mi test yap diyeceksiniz her test yaptığımda adet oluyorum pat diye şaka gibi korkuyorum artık bu arada 6 yıl oldu göğüslerde hassasiyet var ama yakında sökülürüm adet olurum düşüncesi var .. ne diyosunuz sizce olabilir mi eşimde sperm hareket sorunu vardı yüzde 50 iyileşme olmuştu

Olabılır ama test yapman lazım kuzu ya baska türlü anlayamayız ki dualarım senınle inşallah vardır

Olabılır ama test yapman lazım kuzu ya baska türlü anlayamayız ki dualarım senınle inşallah vardır
Teşekür ederim çok korkuyorum çok tedavi gördüm bıktım artık test de yapınca ya adet oluyorum ya negatif ağlamak da istemiyorum hayırlısı artık bi kaç gün daha bekliyim en iyisi göğüs hassasiyetine kasık ağrısı eklenirse tamam adettir

O tam net öyle deme ama bendede adet belirtisi vardı dedım bu ay da olmadı ama varmış ya çok yakın belirtiler aşırı derece 2025belkı bebekle olcak ay inşallah ya dua edıcem bol bol

O tam net öyle deme ama bendede adet belirtisi vardı dedım bu ay da olmadı ama varmış ya çok yakın belirtiler aşırı derece 2025belkı bebekle olcak ay inşallah ya dua edıcem bol bol
Ayy hayırlı olsun gözün aydın birilerinin duasında olmak ne güzel olur allahım kabul etsin o mutluluk bize de bulaşsın inş

Ayy hayırlı olsun gözün aydın birilerinin duasında olmak ne güzel olur allahım kabul etsin o mutluluk bize de bulaşsın inş
İnşallah kuzum sen canını sıkma ne olur çok kafaya takmakda engeller bılıyorsun demi o yüzden sakin ol bu ay olmaz belkı subat olucak rabbim sana en yakın zamanda nasıp etsın inşallah ben duama gec kaldım dızı ızlıcem dıye duşa girip abdest alıp duama baslıcam somra bıtınce senın ıcınde edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…