ah gençlik...Hamile olma ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum.Çok çok düşük bir ihtimalle olabilme olasılığı ile kendinizi strese sokup adetinizin gecikmesine neden olmayın ilerleyen dönemde bir test yaparsınız.Hayat beden size ait ama bence kendinize hayatınızın en güzel yıllarında bu stresi yaşatmayın.İnanın bu tarz şeyleri evlendiğiniz kişi ile severek paylaşarak yaşamak en güzeli.Sevgi ile kalın..
Anlayışınız ve tatlı diliniz için teşekkür ederim herşeyden önce.bunun çok düşük ihtimal olduğunu biliyırım ama düşünmemek elimde değil.bidaha aynı hatayı yapacağımı kolay kolay sanmıyorum
Anlayışınız ve tatlı diliniz için teşekkür ederim herşeyden önce.bunun çok düşük ihtimal olduğunu biliyırım ama düşünmemek elimde değil.bidaha aynı hatayı yapacağımı kolay kolay sanmıyorum
BU korku sana yeter :)İnşaallah bir daha böyle şeylerle üzmezsin kendini hernekadar cekici bir konu olsada cinsellik hayır demeyi bilmeliyiz canım öncelikle nefsimize zaten onu kontrol etsek yeter.
BU korku sana yeter :)İnşaallah bir daha böyle şeylerle üzmezsin kendini hernekadar cekici bir konu olsada cinsellik hayır demeyi bilmeliyiz canım öncelikle nefsimize zaten onu kontrol etsek yeter.
Öle insanlar olduğunu B'nde biliyorum kendimi savunmayacm ama kimse kimseyi yaşadığı şeyden dolayı yadırgana hakkına sahip değil bence buraya yardım için yazıyoruz kimse kızıp acısın die değil
Yanlis anladin ben yargilamak ve yadirgamiyorum demek istedigim uzun zamandir bebek sahibi olmak icin cabalayan insanlar var siz nasil oluyorda surtunmeyle hamile kaliyorsunuz sasirdim acikcasi kusura bakmayin amacim sizi incitmek degildi
Yanlis anladin ben yargilamak ve yadirgamiyorum demek istedigim uzun zamandir bebek sahibi olmak icin cabalayan insanlar var siz nasil oluyorda surtunmeyle hamile kaliyorsunuz sasirdim acikcasi kusura bakmayin amacim sizi incitmek degildi
Bn hamile kalmanın bu kadar olduğunu sanmıyorum ama bi şüphe ilte içimde.sise bişey sorcam 5 Temmuz'da oldu olay yarın kanda bhcg yaptırsam erken mi olur kesin sonuç verir öi
Bn hamile kalmanın bu kadar olduğunu sanmıyorum ama bi şüphe ilte içimde.sise bişey sorcam 5 Temmuz'da oldu olay yarın kanda bhcg yaptırsam erken mi olur kesin sonuç verir öi
Bilemiyorum ki miraycim dedigim gibi ben 6 senedir bekliyorum. O yuzdende gebelik testi hic yaptirmadim anliyorum seni istersen kan testi yaptir ama dedim ya adetini bekle yani senin yasadigin bu durumda bi kac kisi var bu sitede okumustum kizlik zari bozulmadan hamile kalanlari seni suan supelendirmek istemiyorum bi taneside nisanlisiyla surtunmeyle iliskiye girmis hamile kalmis dugunleride seneye o yuzden biraz tepki gosterdim ilk yazdigimda