Mrb arkadaşlar bnm son adetim 25 hazirandaydı ve adetlerim 5 gün sürer 30 unda bitti.adetin ardından 5 Temmuz tarihinde sürtünme yolu ile bi ilişkim oldu.vajinaya girme ve vajen içine boşalma gerçekleşmedi.fakat vajene bulaşıp bulaşmadığından emin değilim böle bi ilişki ile hamile olma ihtimalim var mı?tedirginim
vajina içine bosalma yoksa ki sen yok diyosun
hamile kalma olasılığın sıfır.
Yok Cnm penis içeri girmedi bile Boşalırken de dışarı boşaldı ama dışardan vajene bulaşma ile gebelik mümkün mü?tam yumurtlama dönemim sanırım
anladım
spermler vajina içinde canlıdır
dısarıya bosalmış penis girmemiş
füze değilki sperm.
yani sperm dış ortamda cansızdır
bnce kafana takacak bile konu yok
ama içinin rahatlamasını istiyosan bu ilişkiden 15 gün snra test yap.
Testten kastın kan testi mi idrar testi mi?15 gün sonra hemen hemen adetim gelio zatenn
varsa yüksek ihtimal idrarda çıkar.
o halde adet gününde yada bir gün önceden yaparsın
%100 hamile kalmana ihtimal vermiyorum.
Mucize olmazsa hamile olduğunu düşünmüyorum.. evliler bilerek isteyerek gün gün planliyorda olmuyoo. Boyle bi durumda mümkün değildir. Çoksa supheliysen bi kan testi yaptir
Hamile olasılığın sıfır tabi gerçekten sürtünme olduysa emin misin?
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kişiden kişiye değişir belirtiler cnm kimi hic farkında bile.olmaz. kendini çok hirpalama derim bir kaç gün daha gecsin yada bir hafta kan testi yaptir. Kendini cok dinleme beyin farklı birşey gebelik belirtilerini ortada birşey yokken çıkartabilir.ne kadar uzuluyorsun bak yazikEvet sürtünme oldu vajene girmedi ve boşalmadı..ama vajene bulaştımı bilmiyorum bide tam yumurtlama dönemi sanırım
Kişiden kişiye değişir belirtiler cnm kimi hic farkında bile.olmaz. kendini çok hirpalama derim bir kaç gün daha gecsin yada bir hafta kan testi yaptir. Kendini cok dinleme beyin farklı birşey gebelik belirtilerini ortada birşey yokken çıkartabilir.ne kadar uzuluyorsun bak yazik
Kişiden kişiye değişir belirtiler cnm kimi hic farkında bile.olmaz. kendini çok hirpalama derim bir kaç gün daha gecsin yada bir hafta kan testi yaptir. Kendini cok dinleme beyin farklı birşey gebelik belirtilerini ortada birşey yokken çıkartabilir.ne kadar uzuluyorsun bak yazik
cok inceleme kendini derim. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. Göğüslerim kasindi bi gece.batmalarim oldu. Böyle belirtiler verdi ama çok surmediİnan her gün göğüslerime bakıyorum hassasiyet var mı die göğüs uçlarım sıkıncada acıyo
cok inceleme kendini derim. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. Göğüslerim kasindi bi gece.batmalarim oldu. Böyle belirtiler verdi ama çok surmedi(bak o kadar uzuluyorsun sorularla doluyorsn. Kendini çok zora sokma derim yinede sen bilirsin. Arkadaş tavsiyesi.
Mrb arkadaşlar bnm son adetim 25 hazirandaydı ve adetlerim 5 gün sürer 30 unda bitti.adetin ardından 5 Temmuz tarihinde sürtünme yolu ile bi ilişkim oldu.vajinaya girme ve vajen içine boşalma gerçekleşmedi.fakat vajene bulaşıp bulaşmadığından emin değilim böle bi ilişki ile hamile olma ihtimalim var mı?tedirginim
Bu konuda ne diyebilirimki zamani gencler keske bunlari yapmasaniz.. Bu sürtünmeyle hamile kalanlarda varmis gecen bunun tartismasini yapiyorduk evli degilsin neden sevgilinle sürtünmeyle iliskiye giriyorsunuz cok düskünseniz evleninn gitsin rahat rahat yaparsiniz senelerdir hamile kalmaya ugrasan o kadar cok kisi varki neleri goze alipda tedavi oluyorlar bunlari biraz dusunseniz aciyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?