Hamile olabilirmiyim

MAGNEZYUM

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
15
0
6
34
Bursa
Bayanlar merhaba
en son adet tarihim 11 şubat
ve korunmasız ilişkide bulunduk bu ay hala hastalanmış değilim .. 3 gün önce gebeli testi yaptım negatif çıktı ..
Fakat çok aşırı yeme çok sıvı tüketme ve özellikle ilişki sırasında sol kasığımda bir ağrı var .. Bunun öncesi de 2 hafta önce fln yolda fln yürürken kasığımda batma oluyordu ?dün hamama gittim 2 saate yakın aslan ağzının içinde oturdum buna rağmen gelmedi hastalığım
sizce ???

Bugunde gelmedi .. Birde gittikçe şiddetlenen kabızlığım ve vucut sıcaklığım var

Yawrucuğum, niye gidip bir kan tahlili yaptırmıyorsun,
Enfeksiyon belirtileri de bazen böyle oluyor (vücut sıcaklığı artışı, adet gecikmesi vb.)
Ama enfeksiyon değilse bebiş olma ihtimali çok yüksek😋

Eğer bebişse kan tahlilinde kesin sonuç almış olursun 😋

O hâlde benim de enfeksiyon olabilir. Aynı belirtilere sahibim ve bugün 10 gün oldu gecikeli akıntım var ve hiçbir adet belirtim yok. 5 gün önce doktora gittim hiçbi sorun yok dedi kan testi yaptık negatif çıktı. çarşamba günü tekrar gidicem eğer olmazsam.

Birşey daha sormak istiyorum .. çok afedersiniz ilişki sırasında sol kasığım resmen yerinden çıkıcak bide alt kası bölgem ..
Eskiden böyle bir sorunum yoktu .... Hamileliğinizde böyle oluyormuydu ?

Betam 2.86 çıktı ..
Fakat kahverengi akıntımda başladı
birde idrar testi yaptım 1 saat sonramı ne silik çizgi belirdi ..
Yarın sonuç göstericem doktora

Birşey daha sormak istiyorum .. çok afedersiniz ilişki sırasında sol kasığım resmen yerinden çıkıcak bide alt kası bölgem ..
Eskiden böyle bir sorunum yoktu .... Hamileliğinizde böyle oluyormuydu ?

bi kaç kadından duydum ilişki sırasında acı oluyorsa büyük ihtimal rahim eğilmiştir diyorlardı

Banada öyle geliyor ama çok umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum .. Sanki her an adet olucakmışım gibi
korka korka gidiyorum wc ye

Banada öyle geliyor ama çok umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum .. Sanki her an adet olucakmışım gibi
korka korka gidiyorum wc ye

Inşaallah hamilesindir. Ama şunu unutma 5 in altı negatiftir ve adet zamanı değer yukselebilir. Bir kaç ay önce benim başıma geldi tam 12 gün hayatımda ilk defa geciktim 1 hafta aralıklarla kan testi yaptırdı doktor ve aynen böyle 5 in altında yükseldi sonuç adet oldum. Ve doktor adet zamanı kan testi böyle sonuç verebilir demişti. Ama inşaallah sen hamilesindir umudunu kaybetme ve sakın stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…