Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar cok magdur kaldigim bi nokta var ve acikcasi cahilkigime verin ne yapacagimi bilemedim. erkek arkadasimla iliskiye girmedik fakat zevk suyu denen akinti yuzunden tedirgin oldum. Bir yerde icine bosalma olmasa da vajinaya temas sonucu bile hamile kalinabilicegini okudum. Ic camasirimdan gecebilicegini dusundum. Gecti mi onuda bilemiyorum emin degilim yani. Bu olay yaklasik 10 gun once oldu ve adetime de 1 hafta civari var. Yani acikcasi tedirginim kime danissam olasilik yok dercesine konusuyor ama yine de siz arkadaslarima danismak istedim. Ustune gorme olayi falan konusunda beni aydinlatirsaniz cok memnun olurumm simdiden tesekkurler
Tabi ki yorumlariniz ve elestirileriniz icin yazdim zaten benim bilgiye ihtiyacim var ve sanirim adet gordugumde bi aksilik cikmazsa sonuc negatiftir diyebilirim yani
Şartların müsaitse özel bi klinikte kan vererek betaHCG baktır. Bu tahlilde şayet hamileysen yüzde yüz çıkar. Oluşan gebelik adet tarihi geçmeden idrar da gözükmeden döllenme olduktan 10 gün sonra bu tahlil yüzde yüz güvenilir. Bu korku da size ders olsun düşünmeden taşınmadan bir anlık heves uğruna yapmayın dikkatli olun bunu erkekler değil malesef bayanlar düşünmek zorunda kalıyor.sEVGİYLE KALIN.