- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi Erica Arborea
-
ceren999 bnm norlevodan sonra oldugum adetın ustunden tam 17 gun gectı kan tahlılı negatıf cıkıyor ama adet olamıyorum... bu adet olamadgm surede yne norlevo kullanmak zorunda kaldım duzenım hepten sasırcak offf
canım norlevodan sonra 17 gün demişssin sanırım belki ara kanama olarak görmemişsindir norlevo sonrası olduğun kanama normal adetinde olmuş olabilir benim norlevo sonrası 1 tane kanamam oldu mesela normal adetmden 1 hafta önce olmuştu adet günümde bitmişti birdaha olmadım 2. adetime kadar..2. adetm şimdi 8 gün geçti hafif kahverengi akıntı şeklinde başladı bakalım nolacak..
canım norlevodan sonra 17 gün demişssin sanırım belki ara kanama olarak görmemişsindir norlevo sonrası olduğun kanama normal adetinde olmuş olabilir benim norlevo sonrası 1 tane kanamam oldu mesela normal adetmden 1 hafta önce olmuştu adet günümde bitmişti birdaha olmadım 2. adetime kadar..2. adetm şimdi 8 gün geçti hafif kahverengi akıntı şeklinde başladı bakalım nolacak..
ben de üç gündür helak oluyordum bugün kan testi yaptırdım negatif çok şukur durumumuz hemen hemen aynı canım seninle..23-29 ekim arası ilişkim oldu arkadaşımla.korunduk hiç bir endişeye mahal yoktu..1 hafta sonra ayın 6sı gibi adet oldum.adetim kopkoyu ve siyahtı,ve az oldu...neyse 1 ay geçti aradan ara ara baş dönmesi( ama daha önce hiç olmayan bir şekilde!) bulantı kusma..gögüslerime dokunamıyorum şişlikten,kalçamda ve belimde batma..iştah artışı..5 kilo aldım iki ayda..ama ben yine ihtimal vermiyorum çünkü korunduk eminim yani..neyse gelelim 2.adetime..5 aralıkta oldum,bu kez normal oldu..ama benim hala devam başım dönüyor,midemde ekşime vs..3 gün önce dank etti...dedim noluyor kilo da aldımm...öldüm öldüm dirildim resmen..bugün test yaptırdım negatif çıktı,adetime 5 gün var şuan..negatifi görünce rahatladım biraz ama,adet sonrası tekrar kan testi yaptıracağım..yarın da idrar testini deneyeceğim..sana da bol şans bir de sıkma kendini diyeceğim ama..elde değil,anlıyorum..
arkadaşlar ben şunu anlamıyrm bu kadar korkuyosunuz peki neden yapıyosunuz böyle birşeyi eminim ki testlerde negaitifi görünce yine devam etmişsinizdir takiii pozitif gelene kadar
böyle bişi dediğiniz seks mi korunmamak mı?çünkü korunduk diye belirtmiş zaten.arkadaşlar ben şunu anlamıyrm bu kadar korkuyosunuz peki neden yapıyosunuz böyle birşeyi eminim ki testlerde negaitifi görünce yine devam etmişsinizdir takiii pozitif gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?