- 13 Temmuz 2011
- 109
- 0
- 316
- Konu Sahibi Erica Arborea
-
24 aralıkta içtim canım.Ama adet günüme daha çok var 11 ocakta..bekliyorum hiç bu kadar çok adet olmayı istememiştim
bu durumda adet gununu beklemekten baska caren yok cnm ama hap koruyo guvenebılırsın korkma hıc adet olursun ıns
ben de oyle dusunuyorum olsa bu ana kadar cıkardı cok zamn gectı dıyorum ama dun bısey okudum, sok oldum.. ılıskıden 3ay sonra gidip test yaptırmıs bırı negatıf cıkmıs sonuc. ama zaman gectıkce sıkayetlerı arttıkca bı kadın dgum uzmanına gtmıskı 16 haftalık hamıle..! bu gıbı bı durumla karsılasmaktan korkuyorum:S
24 aralıkta içtim canım.Ama adet günüme daha çok var 11 ocakta..bekliyorum hiç bu kadar çok adet olmayı istememiştim
evet sağ tarafım özellikle..ve akıntım çok var adet oluyormuşum gibi hissediyorum içimde akıntıyı :S Acaba enfeksiyonmu kaptık o da bir ihtimal olabilir :S
bu durumda adet gununu beklemekten baska caren yok cnm ama hap koruyo guvenebılırsın korkma hıc adet olursun ıns
Adet söktürücü iğneler hakkında bir bilginiz var mı peki? diyelim gecikti gelmedi iğneyi oldum adetimi gördüm..Hamilelik riski devam edermi :S
bende vajınada yanma da vardı adetten sonra gectı o akıntı ve yanma olunca vajınıt ıhtımalı nedenıyle doktor antıbıyotık verdı ama kullanmadım neden bılmıyorum :S enfeksıyon da olabılır aslında dogru soyluyosun.varsın o olsun , yeterkı su dusunduklerımız olmasın ..ama sen rahat ol bence,,hem camasırın varmıs hem ertesı gun hapı kullanmıssın.. bu kadar cok dusunursen adet duzenın bozulabılır psıkolojı herseyı etkılıyor blıyorsun. bak ben 8gun erken oldum, doktr psıkolojın yuzunden dedı, :) dusunme . sonra adetın gecıkecek ıyıce kotu hissedeceksin
snın ne kadar oldu hapı ıcelı ne zaman adet olman gerekıyor cnm
canım ben hap kullanmadım ama en son boyle bır yakınlasmayı 11ekımde yasadım 22ekımde de adet oldum,bu ay da 14 aralıkta 8 gun erken oldum, adetlerım zaten duzensızdır 4 5 gun erken olurum oncesınde bazen 1 2 bazen 4 5 gun kahverengi leke olur.. ama su son 3 adet donemım boyle daha bir anormal gecıyor ıste :/ ve goguslerde acıma sızlama bazen ates basması gıbı seyler oluyor.ozellıkle ılk ıkı hafta cok kotuydum sureklı yankalrımkıarıp duruyordu vucudum yanıyor goguslerıme dokunamıyordum.. en son 21 aralıktaa test yaptırdım negatif.. bir de pazartesi yaptrayım dıyorum :S
lınetcım sen suan cok korkuyorsun bı panık halındesın anlıyorum hayatım ama once bı sakın ol
once adet gununu bekle belkı dha erken olabılır
bak bn bu hapı adet olacagım gun ıctım o gun adet olmam gerekıyordu
ama olmadı 5 gun sonra oldu adetım ve adet gbıde deıldı dha acık renklıydı bnde kan testı yaptırcam
Başka çarem kalmadı gibi zaten canım...Beklemekten başka..psikolojik boyutta kalır inşallah..
insallh cnm nedn dogum kontrol hapı kullanmıyorsun
ilk defa yaşadım böyle birşeyi canım ve planlı değildi aniden gelişti..
anladım canım ıste boyle durumlar ıcın kullanmanı tavsıye edebılırım korkmak dha kotu degıl mı ?
okuyormusun calısıyormusun cnm bırsey olursa ustesınden gelebılırmısın
üstesınden gelebılecek durumda olsan bıle urkutucu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?