hamile olabilirmiyim

pafulim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1
0
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
4 aylık evliyim bu ay korunmasız ilk denememiz oldu 12 temmuzda adet oldum 17 temmuzda bitti korunmadık 9 ağustosta yeniden adet olmam gerek ama 5 gün önceden kahverengi lekelenmem oldu sancım var ara ara ağzımın hiç tadı yok.geçen hafta test aldım negatif çıktı sanırım bu çok normalmiş ben testi çok erken almışım yarın öbürgün adet olmam gerek ama çok azda olsa lekelenme var ara ara.hamile olabilirmiyim şimdiden tşk ederim

olabilirsiniz tabi
ama en iyi sonuç kan testi yaptırmanız

Canım benimde aynı şekilde olmuştu, adet günüm geldiğinde hafif hafif ekelenmem olmuştu, dediler ki erkek çocuğun olur alkisalkisalkis hamd olsun, gerçekten de sonra evde kendim test yaptım ama adet günüm en 15 gün filan geçmişti sonuç çift çizgialkisalkisalkis şimdi 7.ayım bitiyo inş.Rabbim nasip ederse doğuma az bir zamanım kaldı sende büyük bir olasılıkla hamilesin, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş.Selamlar...:lepi:

adet gününün birkaç gün geçmesini bekle tekrar test yap bu tür durumlar olabiliyor kafamızı çok meşgul ediyoruz acaba hamileyim diye psikolojik de olabiliyor bazen inşallah hamilesindir.

X