slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim yeni öğrendim(yani 4 gün oldu)çok istiyodum çok sevindim bizde eşimle çok sorun yaşayan bir çiftiz belki yazılarımı okudunuz bilemiyorum ama genede bebek istedim.(devamlı tartıştığımız için ben korunuyodum bebek istemiyodum boşanırsak eğer olan çocuğa olur mantığıyla istemiyodum ama baktım 2,5 yıl geçti bişey değişmedi düzelir umuduyla beklemeyede devam ediyorum e yaşım ilerliyo ve ben bebekleri çok severim )kendikendime ben kimsenin kaderini değiştiremem yaşımda ilerliyo yapıcam dedim.hamile kaldım öğrendiğim gün eşime sürpriz yaparak söyledim çok mutlu oldu ama bizimki öyle mutluluğunu sevgisini pek belli etmez(yada onun arkasına sığınır)neyse bir kaç gündür gülerek dolaşıyo bişeyler düzelcek umudu taşıyodum ama dün akşam canım bişey istedi söyledim tv.bırakıp gitmedi yada üşendi(arabayla gitmesi gerekiyodu)ve dün akşamdan beri kendimi kötü hissediyorum acaba hatamı yaptım ne dicem nasıl davrancam bu adama.kendimi çokta güçsüz hissediyorum.fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız desteğe ihtiyacım var.teşekkürler..