Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBazen kadınlar bir döngüde 2 kere yumurtlar. 2. Yumurtlama adet dönemine yakın olur. Şayet öyle bir şey varsa bile belirti yaşamazsın. Beta çok net çıkmış gri alanda değil. Şüpheli ilişkiden 8 gün sonra kanda b-hcg yükselmeye başlıyor. Biraz daha bekle bakalım. Gönlünce olsun her şey![]()
Bazen kadınlar bir döngüde 2 kere yumurtlar. 2. Yumurtlama adet dönemine yakın olur. Şayet öyle bir şey varsa bile belirti yaşamazsın. Beta çok net çıkmış gri alanda değil. Şüpheli ilişkiden 8 gün sonra kanda b-hcg yükselmeye başlıyor. Biraz daha bekle bakalım. Gönlünce olsun her şey![]()
İlk 5-10 dk da mı çıktıEki Görüntüle 3683216 2.çizgi silik şekilde çıktı hamile olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz gecikmenin 5. Günü
Evetİlk 5-10 dk da mı çıktı
Canım çok silik var. Ama 5 gün gecikmede daha belirgin olabilirdi. Bazen hormonlarımı değiştiğinden böyle silik çıkabiliyor. Benim başıma gelmişti. İstersen kan ver netleşir. İnşallah vardırEki Görüntüle 3683216 2.çizgi silik şekilde çıktı hamile olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz gecikmenin 5. Günü
Teşekkür ederim inşallahCanım çok silik var. Ama 5 gün gecikmede daha belirgin olabilirdi. Bazen hormonlarımı değiştiğinden böyle silik çıkabiliyor. Benim başıma gelmişti. İstersen kan ver netleşir. İnşallah vardır
Gecikmede net 2 çizgi çıkar genelde. En iyisi kan verin
Canım geç döllenme olabilir var gibi duruyor ilk verdiğin kan geç döllenmeden dolayı negatif çıkmıştır yeni tutunuyordur
Teşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyorum adetim hiç gecikmez çünküCanım geç döllenme olabilir var gibi duruyor ilk verdiğin kan geç döllenmeden dolayı negatif çıkmıştır yeni tutunuyordur
Tekrar kan ver istersen inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınTeşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyorum adetim hiç gecikmez çünkü
Bende aynı durumdayım inşallah olmuşturKızlar dün yumurtala gunumdu yumurta akı sıvıyıda gördüm eşimle beraber olduk bugün baş agrım ve karnımın aşagi tarafında rahatsız edici agrı var belimde de var döllenme olmuş olabilir mi
İnseAllah olmuştur canim Rabbim isteyen herkeze nasip etsinBende aynı durumdayım inşallah olmuştur