• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

ceren bb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba regliye 3 gün varken kan verdim baş dönmesi sebebi ile beta hcg değerim 0 çıktı reglim 2 gün gecikti korunmuyoruz hamile olabilirmiyim

Pek sanmıyorum canım. 5 gün önce 0’mış.

Bazen kadınlar bir döngüde 2 kere yumurtlar. 2. Yumurtlama adet dönemine yakın olur. Şayet öyle bir şey varsa bile belirti yaşamazsın. Beta çok net çıkmış gri alanda değil. Şüpheli ilişkiden 8 gün sonra kanda b-hcg yükselmeye başlıyor. Biraz daha bekle bakalım. Gönlünce olsun her şey ❤️

Bazen kadınlar bir döngüde 2 kere yumurtlar. 2. Yumurtlama adet dönemine yakın olur. Şayet öyle bir şey varsa bile belirti yaşamazsın. Beta çok net çıkmış gri alanda değil. Şüpheli ilişkiden 8 gün sonra kanda b-hcg yükselmeye başlıyor. Biraz daha bekle bakalım. Gönlünce olsun her şey ❤️
Teşekkür ederim

D4436582-EC0E-4934-A081-C16DB06DA3B8.webp
2.çizgi silik şekilde çıktı hamile olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz gecikmenin 5. Günü

Eklentiler

• BF55334E-BC53-47D6-947C-C7894793C890.webp
    BF55334E-BC53-47D6-947C-C7894793C890.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 40
Eki Görüntüle 3683216 2.çizgi silik şekilde çıktı hamile olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz gecikmenin 5. Günü
Canım çok silik var. Ama 5 gün gecikmede daha belirgin olabilirdi. Bazen hormonlarımı değiştiğinden böyle silik çıkabiliyor. Benim başıma gelmişti. İstersen kan ver netleşir. İnşallah vardır

Canım çok silik var. Ama 5 gün gecikmede daha belirgin olabilirdi. Bazen hormonlarımı değiştiğinden böyle silik çıkabiliyor. Benim başıma gelmişti. İstersen kan ver netleşir. İnşallah vardır
Teşekkür ederim inşallah

Kızlar dün yumurtala gunumdu yumurta akı sıvıyıda gördüm eşimle beraber olduk bugün baş agrım ve karnımın aşagi tarafında rahatsız edici agrı var belimde de var döllenme olmuş olabilir mi

Kızlar dün yumurtala gunumdu yumurta akı sıvıyıda gördüm eşimle beraber olduk bugün baş agrım ve karnımın aşagi tarafında rahatsız edici agrı var belimde de var döllenme olmuş olabilir mi
Bende aynı durumdayım inşallah olmuştur

Back
X