Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef bu sorunun cevabını ancak test yapmayla ögrenirsınız biz ne desek boş
Bu şekilde adet düzensizliği ile yumurtlama vs hesaplamanız ovulasyon testi olmadan imkansız. Önce doktorunuzu değiştirin iyi bir muayene ve tedaviye dayalı yol izleyin 8 ay da ne kadar yıprandığınızı düşünüyorum da sürekli negatif görmekten kendinize zulmetmeyin59 gün geciktim 28 şubatta alttan muayne edildim yumurta tembelliği var dendi hala daha adet olmadım hamile olabilirmiyim kasık ağrım da var
Şuan kasık ağrımda var ümitlenmek istemiyorum artık 4 tane doktor gezdim en sonuncusu bana yumurta tembelliği var dediBu şekilde adet düzensizliği ile yumurtlama vs hesaplamanız ovulasyon testi olmadan imkansız. Önce doktorunuzu değiştirin iyi bir muayene ve tedaviye dayalı yol izleyin 8 ay da ne kadar yıprandığınızı düşünüyorum da sürekli negatif görmekten kendinize zulmetmeyin
Tabikide takdiri ilahi ümit hep var ama ilşte:)O kadar gün bekleyip stres yapmasındansa test yap gör daha iyi ya da kana git derim ..Bende 10 aydır istiyorum ama hevesim bitmedi umudum hep var. Bence kendini şartlama hemen olacak diye bişey yok. Herkesin vücudu farklı.. ben 10 ayda 3-4 kez yalancı pozitif bile görmüşümdür kanda negatif.. ama napalimm o an üzülüp sonrada kendimi toplamam gerekirdi. Biz istediğimizde değil rabbim istediğinde verecek![]()
Peki 28 şubatta gittiğiniz de bir kan tahlili yada alttan muayene sırasında belli olurdur diye düşünüyorum. Af edersiniz son ilişki ne zamandıŞuan kasık ağrımda var ümitlenmek istemiyorum artık 4 tane doktor gezdim en sonuncusu bana yumurta tembelliği var dedi
3 gün öncePeki 28 şubatta gittiğiniz de bir kan tahlili yada alttan muayene sırasında belli olurdur diye düşünüyorum. Af edersiniz son ilişki ne zamandı
Gebeliği düşündüren ilişki 3 gün önce mi oldu3 gün önce
Yok yok boş yere üzme kendini daha yaşın kaç bilmiyorum ama Allah verdiği sürece her şey mümkünTabikide takdiri ilahi ümit hep var ama ilşte:)
Hayır düzenli ilişkim var en son 28 şubatta alttan muayne oldum doktor tembellik dedi daha 7 ocaktan beri adet olmadımGebeliği düşündüren ilişki 3 gün önce mi oldu
Tamam canım demek istediğim uzun bi süre adet görmemenin sebebi gebelik olsa doktor alttan muayene de keseyi mutlaka görürdüHayır düzenli ilişkim var en son 28 şubatta alttan muayne oldum doktor tembellik dedi daha 7 ocaktan beri adet olmadım
1. Sene olunca gel çatlatma yaparız dedi o kadarTedavı uyguladınmı acaba yumurta gelişimi için doktor takıbı vs.
Kesınlıkle baska doktora gıdın hıc yıpratmayın kendınızı ıstege hore bıle doktorlar yumurta takıbı catlatma yapıyor sızdekı yumurta tembellıgı ıle cok zor bence1. Sene olunca gel çatlatma yaparız dedi o kadar
Başka doktora gitsem isteğe göre çatlatma iğnesi veriyomıKesınlıkle baska doktora gıdın hıc yıpratmayın kendınızı ıstege hore bıle doktorlar yumurta takıbı catlatma yapıyor sızdekı yumurta tembellıgı ıle cok zor bence
Bende öyle düşündüm 6 günde de kese oluşmazTamam canım demek istediğim uzun bi süre adet görmemenin sebebi gebelik olsa doktor alttan muayene de keseyi mutlaka görürdü
Evet yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum deyınce yumurta geliştırıcı verıyor daha sonrads cat iğnesı verıyorBaşka doktora gitsem isteğe göre çatlatma iğnesi veriyomı