Hamile olabilirmiyim

kalbim0600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
23
5
1
25
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bi sorum olacaktı ocak 18 de adet oldum 23'nde bitti ben takvim den takip ediyorum yumurtlamayi 25inden itibaren ilişki yaşadık 25inde başlayan bi akıntım vardı ve hâlâ devam ediyor genelde yumurtlama gününde 1.2 gün olur geçer di bu sefer baya uzun sürdü 31 Ocak'ta bi randevum vardı kadın doğuma akintin var dedi Beta isteyelim ona göre ilaç veririm dedi sonuca göre gebe deilim zaten bu kadar erken çıkmasını beklemiyodum ama ben ilac yazdırmaya da gitmedim ya gebe kalırsam diye sizce ne yapmaliyim akıntı dan rahatsız oluyorum ama ya gebeysem şüphesi de var ne yapmalıyım fikir verirmisiniz bu arada daha önce çok deneme yaptık gebe kalamadım hiç bir sorunumuz da yok

Bence adetin gecmesini bekle öyle test yap şuan birşey demek içi erken yabu

Bence gidip ilacı yazdırın ama kullanmayın, gebelik var mı yok mu netlessin eğer yoksa başlarsınız. Regl gecikince tekrar kan verirsiniz netleştirmek icin de

Bence adetin gecmesini bekle öyle test yap şuan birşey demek içi erken yabu
Yok zaten test yapmak deil amacım fitil yazacaktı muhtemelen ben yazdirmadim ya bu sefer tuttuysa diye hani yazdırsam kullansam bişey olurmu onuda bilmiyorum bu arada salgına yakaladım rahatsızım midem de bulanıyo ilaç ta içemiyorum yani kafam çok karışık fitil için beklemelimiyim

Doktora niye gittin ne ilaci yazdircan?

Bence gidip ilacı yazdırın ama kullanmayın, gebelik var mı yok mu netlessin eğer yoksa başlarsınız. Regl gecikince tekrar kan verirsiniz netleştirmek icin de
Teşekkür ederim cevap için akıntı da zaten kokusuz bişey ama fazla olunca rahatsız oldum ilk defa bu kadar yoğun akıntı yaşadım burdada daha önce okumustum gebe kalanların akıntısı baya çok oluyomuş acaba mi dedim şuan adetime 9 gün var test yapsam zaten çıkmaz

Doktora niye gittin ne ilaci yazdircan?
Doktora sürekli ağrılı adet sancısı için gittim akıntıyıda söyledim muayenede oda dedi akintin çok diye smear örneği felan aldı beta ya baktı gebelik yoktu ki zaten olamazdı yumurtlama günüm yeni bitmişti takvime göre

Rica ederim. Nasıl bi akıntı peki

Rica ederim. Nasıl bi akıntı peki
Beyaz ama kaygan kokusuz bi akıntı ben yumurtlamadandir dedim ama baya uzun sürdü ve çok fazlaydı sürekli çamaşır değiştiriyorum bi bugün çok az gördüm çamaşır da ama peçete ile sildiğim de hissediyorum kaygan bi şekilde olduğunu hâlâ

Duphaston falan yazar o zaman belki adet sancin için o da gebeligi destekler. Akintin icin ilac yazarsa zaten onu kullanma bende adet gecikmesini bekle. Smear sonucu icin gittiginde yazdir istersen

Duphaston falan yazar o zaman belki adet sancin için o da gebeligi destekler. Akintin icin ilac yazarsa zaten onu kullanma bende adet gecikmesini bekle. Smear sonucu icin gittiginde yazdir istersen
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için daha öncede adet sancısı çok çekiyorum diye gittiğimde küçük bi kist varmış oda kendiliğinden patlamış felan dedi ilaç yazmaya gerek yok dedi sonuçlarım temiz çıktı bende takmadım ama her ay ağrılar dahada fazlalasiyor bende tekrar gitme gereği duydum bakalm sonuc ne çıkacak adetime 9 gün var şuan bel agrim var göğüslerim çok şiş ve ağrıyo bunu her ay yaşıyorum zaten ama akıntı olayı ilk defa bu kadar yoğun bakalm hayırlısı ama sonuç 1 ay sonra çıkar dedi zaten o zamana kadar 2nci adeti olmuş olurum ben

Umutlandirmak istemiyorum ama şöyle söyleyeyim. Ben 8 haftalik bebeğimi kaybettim. Sadece ona hamile kaldığım ay beyaz, kremsi, süt kıvamında ve kokusuz akintim oluyordu ve çok oluyordu normalde olduğundan fazla yani. Kaşıntı yanma vs yapmayan bi akıntı. Diğer aylarda benim de yumurtlama donemi bitince bitiyordu. Böyle şeyler kişiden kişiye değişebiliyor malum. Yani bunun belirti olma ihtimali var bence yine de ilaç için bekleyin

Çok üzüldüm allah bi daha nasip eder inşallah kısa zamanda aslında bizde çok istiyoduk bi bebek bunun için çok çabaladık bu ayda denedik ama bu seferde olmasını istemiyorum çok kötü bişey geldi başımıza eşim yanımda olamiycak ben o yanımda olmadan bebek istemiyorum tamda güzelce çocuk için çabalarken geldi bişey başımıza umarım tutmamistirda siz isteyenlere nasip olur bizimkide artık bu beladan sonra nasip olsun

Amin. Sizin de hakkınızda hayırlısını nasip etsin o zaman

Amin. Sizin de hakkınızda hayırlısını nasip etsin o zaman
İnşallah peki üzmeyeceksem birşey sormak istiyorum gebe olduğunuzu nasıl anladınız erken bi belirti felan varmıydı ben şuanda çook fena hastayim koku dahi alamıyorum midem çok bulanıyo yani hamile olsamda anlamam heralde sizin belirtiler nelerdi

Sorabilirsiniz. Regl belirtileriyle aynıydı ya işte Bi bu akıntı yoğunlaştı Bi de artık regl gününe doğru koku hassasiyeti oldu. Normalde de kokulara hassasiyetim olduğundan gebeliğe yormamistim. Eşim şüphelenmiş test pozitif çıktıktan sonra söyledi bana bunu da

Anladim inşallah tekrar yaşarsınız aynı mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…