Bir daha test yapmama gerek yok o zaman doktora gitmem lazım..Pozitif bu
Yani kuruma çizgisine benzemiyor hemen çıktı herhalde, o zaman evet doktora gitmeniz lazımBir daha test yapmama gerek yok o zaman doktora gitmem lazım..
Görsel atarsanız yardımcı oluruz
Hemen değişti hatta ben görmeyim diye oyalandım biraz ama baktığımda böyleydi.Yani kuruma çizgisine benzemiyor hemen çıktı herhalde, o zaman evet doktora gitmeniz lazım
Yani ne değişecek bilemedim ama yapın atın tabii :)Hemen değişti hatta ben görmeyim diye oyalandım biraz ama baktığımda böyleydi.yarın tekrar yapsam buraya atsam
Değişmeyecek ama yani bir umut neyse kusura bakmayın rahatsız ettimYani ne değişecek bilemedim ama yapın atın tabii :)
Est elinizde test varsa sabah idrarıyla yapıp atın buraya cevaplarız yineDeğişmeyecek ama yani bir umut neyse kusura bakmayın rahatsız ettim
Görsel atarsanız yardımcı oluruz
tamam teşekkür ederim. AtarımEst elinizde test varsa sabah idrarıyla yapıp atın buraya cevaplarız yine
Yaptınız mı tekrar testAttum
tamam teşekkür ederim. Atarım
hamilesin direkt silik bile değil
Bende aynı durumdayım şuan canım.Kendimi okudum 27 haziranda regl oldum her ay 2,3 gün önceden gelirdi daha gelmedi..Bende bu akşam feci sol ayak ağrısı başladı belirtimidir diye merak ediyorum ve belim tutulmuş gibi sanki sıcak basmasında var ama mide bulantısı için daha çok erken psikolojik olabilir.. Şimdi ne desem yalan olur test yapmadan bilemeyizMerhaba. Sonucunuzu merak ettim. Tekrar test yaptınız mı? Benim de ilk böyle çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı. Son adetim 27 haziranda olmuştu. Normalde 2-3 gün önce gelirdi adetim henüz gelmedi. Bende hamilelik var mıdır acaba? Adet gibi belirtiler var ama adet olmuyorum. Bir de ilave olarak sıcak basması ve çok hafif mide bulantısı. Acaba psikolojik mi? Yorumlarınız ne olur?