- 26 Ekim 2020
- 64
- 8
-
- Konu Sahibi Smyragunes
Var tabi o kadar çokki korunarak hamile kalanMerhabalar adetimden 15 gun gecikme var kondomla korunuyoruz hamile olma ihtimalim varmi yardimci olursaniz sevinirim
Kondom yirtilmasa bile kalina bilirmiVar tabi o kadar çokki korunarak hamile kalan
Kondom yirtilmasa bile kalina bilirmi
Himmm anladim biz eminiz kendimizdende yinede suphe ediyo insanO kadarını bilemem Allahın takdiri. Benim arladaşım hapla eşi prezervatif ile korunmasına rağmen hamile kaldı. Prezervatif Yırtıldımı, o hapını mı içmedi bilmiyorum. Bana anlatılan bu
Kısmet.. hakkızda hayırlısı olsunHimmm anladim biz eminiz kendimizdende yinede suphe ediyo insan
AynenKısmet.. hakkızda hayırlısı olsun
15 gun gecikmem var demissiniz hic test yapmadiniz mi ? Biz buradan nasil yardimci olalim ki bu sekilde :)
Hic belirtiniz yok mu peki ? Kasık agrisi, akıntı, goguslerde agri falan ?Ya daha once 15 gun bekledim ve hayiz oldum bugun 17. Gun oldu o yuzden test yapmadim yarin yapicam artik ya var ya yok
Yani akinti hep oluyo ama soyle soyliyim adet olurkenki sislik oluyor ya hani oyle oldum göğüslerim cok hafiften agridi o kadarHic belirtiniz yok mu peki ? Kasık agrisi, akıntı, goguslerde agri falan ?
Cok sabirlisiniz :) yarin sabah ilk idrarla test yapin bence hamileyseniz dr kontrolunde olmaniz gerek cunku baslamadiysaniz folik asite falan baslamaniz gerekiyoYani akinti hep oluyo ama soyle soyliyim adet olurkenki sislik oluyor ya hani oyle oldum göğüslerim cok hafiften agridi o kadar
Test yaptim ama cikmadi boyle olabiliyormu peki 19. Cu gun bugunCok sabirlisiniz :) yarin sabah ilk idrarla test yapin bence hamileyseniz dr kontrolunde olmaniz gerek cunku baslamadiysaniz folik asite falan baslamaniz gerekiyo
İmkansiz 19 gun gecikmeyle cikmamasi. Yine de bir kan testi verin sonuca gore dr olmadi adet sokturucu ilac verir regl olursunuzTest yaptim ama cikmadi boyle olabiliyormu peki 19. Cu gun bugun
Aynenİmkansiz 19 gun gecikmeyle cikmamasi. Yine de bir kan testi verin sonuca gore dr olmadi adet sokturucu ilac verir regl olursunuz
Hala olmadıysanız hormonlarınızda bi değişiklik göstermiş olabilir test çıkmadıysa zaten hamile değilsiniz yada prolaktiniz yüksekte olabilir en iyisi kadın doğumMerhabalar adetimden 15 gun gecikme var kondomla korunuyoruz hamile olma ihtimalim varmi yardimci olursaniz sevinirim
3 hafta gecmesi lazim diyolar oda dogrumuHala olmadıysanız hormonlarınızda bi değişiklik göstermiş olabilir test çıkmadıysa zaten hamile değilsiniz yada prolaktiniz yüksekte olabilir en iyisi kadın doğum
Evett canım3 hafta gecmesi lazim diyolar oda dogrumu
Himm benim 20 gun oldu bi sonraki adetimede 7 gun varEvett canım
Hamile degilsen masaj yapabilirsin :)Himm benim 20 gun oldu bi sonraki adetimede 7 gun var