Hamile olabilirmiyim

Gulsah81ag

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
62
24
8
43
Adetim 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı adetim hiç şaşmaz testi negatif çıkıp sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı

Adetim 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı adetim hiç şaşmaz testi negatif çıkıp sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı
İdrarda negatif çıkıp kanda öğrenenler oluyor o yüzden beta hcg testi verin

Ben canım 8.gün negatif çıktı 12.gün kanda çıktı adet kanamam da vardı kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun ama kan tahlili kesin sonuç derim hep

Ben canım 8.gün negatif çıktı 12.gün kanda çıktı adet kanamam da vardı kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun ama kan tahlili kesin sonuç derim hep
Peki kanda negatif çıkıp sonra pozitif olma ihtimali var mıdır ilk kez 4 gün geciktim kan verdim ama 0.1 ama son ilişki üstünden 7 gün geçmişti acaba geç döllenme olabilir mi yoksa çıkar mıydı az da olsa

Benim adet gecikti idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr sonra gecikti adetim 8.gün test yaptım tek çizgi çıktı cuma günüydü haftasını girdi pazar günü çok az kan geldi üçüncü gün dr a klomen yazsın diye gittim Aralık ayında almıştım çünkü birde baktık ki kanda çıktı

Benim tamda öyle oldu umutlandırmak istemem ama test böyleydi canım

Eklentiler

• ADC01552-7641-442D-B40D-F5C79A4322AA.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 96
Benim tamda öyle oldu umutlandırmak istemem ama test böyleydi canım
Yaa bende 2 yıldır istiyorum hiç gebelik yaşamadım sorun da yok ilk defa da bu kadar geciktim ama dün kan verdim gecikmenin 3.günü negatif yürüyüş hergün sıcak duş oldum sanıyorum akıntı fazla ama yok yarın yine kan vericem inşallah vardır ya benimde

Testte negatif kanda pozitif çıktı 4 gün arayla bekle umarım bardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…