- 19 Eylül 2019
- 62
- 24
- 8
- 43
- Konu Sahibi Gulsah81ag
Adetim 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı adetim hiç şaşmaz testi negatif çıkıp sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarda negatif çıkıp kanda öğrenenler oluyor o yüzden beta hcg testi verinAdetim 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı adetim hiç şaşmaz testi negatif çıkıp sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı
Ben canım 8.gün negatif çıktı 12.gün kanda çıktı adet kanamam da vardı kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun ama kan tahlili kesin sonuç derim hepAdetim 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı adetim hiç şaşmaz testi negatif çıkıp sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı
Peki kanda negatif çıkıp sonra pozitif olma ihtimali var mıdır ilk kez 4 gün geciktim kan verdim ama 0.1 ama son ilişki üstünden 7 gün geçmişti acaba geç döllenme olabilir mi yoksa çıkar mıydı az da olsaBen canım 8.gün negatif çıktı 12.gün kanda çıktı adet kanamam da vardı kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun ama kan tahlili kesin sonuç derim hep
Benim adet gecikti idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr sonra gecikti adetim 8.gün test yaptım tek çizgi çıktı cuma günüydü haftasını girdi pazar günü çok az kan geldi üçüncü gün dr a klomen yazsın diye gittim Aralık ayında almıştım çünkü birde baktık ki kanda çıktıPeki kanda negatif çıkıp sonra pozitif olma ihtimali var mıdır ilk kez 4 gün geciktim kan verdim ama 0.1 ama son ilişki üstünden 7 gün geçmişti acaba geç döllenme olabilir mi yoksa çıkar mıydı az da olsa
Benim tamda öyle oldu umutlandırmak istemem ama test böyleydi canımPeki kanda negatif çıkıp sonra pozitif olma ihtimali var mıdır ilk kez 4 gün geciktim kan verdim ama 0.1 ama son ilişki üstünden 7 gün geçmişti acaba geç döllenme olabilir mi yoksa çıkar mıydı az da olsa
Yaa bende 2 yıldır istiyorum hiç gebelik yaşamadım sorun da yok ilk defa da bu kadar geciktim ama dün kan verdim gecikmenin 3.günü negatif yürüyüş hergün sıcak duş oldum sanıyorum akıntı fazla ama yok yarın yine kan vericem inşallah vardır ya benimdeBenim tamda öyle oldu umutlandırmak istemem ama test böyleydi canım
Testte negatif kanda pozitif çıktı 4 gün arayla bekle umarım bardır bebişYaa bende 2 yıldır istiyorum hiç gebelik yaşamadım sorun da yok ilk defa da bu kadar geciktim ama dün kan verdim gecikmenin 3.günü negatif yürüyüş hergün sıcak duş oldum sanıyorum akıntı fazla ama yok yarın yine kan vericem inşallah vardır ya benimde
Merhaba testi tekrarladiniz mi gebelim var gibi duruyorMerhaba t çizgisi bölümünde silik iz belirdi sadece bugün adet olmalıydım. Böyle pozitif olur mu bilen var mı pembelesmeden?
Eki Görüntüle 2803503
Merhaba testi tekrarladiniz mi gebelim var gibi duruy