- 18 Nisan 2020
- 32
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Aysegul3834
-
merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 7 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim
Hayır olmadı13martta olan reglin bittikten sonra ilişkin oldumu ?
Yoktur o zaman yinede test yap için rahat etsinHayır olmadı
Belki benim gibi başına gelen varsa diye yazdım buranın da amacı her konuda soru sorabilmek değil miSizin bilmediginizi biz nerden bilelim ?
Test yapın öğrenin burda hamilesiniz veya hamile değilsiniz desek ne ise yaricak ???
Haklisiniz evet ama oldu bir kere üstüne gorme diye bir durum varmis oyuzden tedirgin oldum13 marttan sonra iliski olmadiysa gebelik olamaz ama lutfen korunmasiz iliskiye girmeyin yazik etmeyin
Senin gbi basina gelen varsa o hamile degildir belki siz hamilesinizdir. Yada o hamiledir siz degilsinizdir.10 parmaginda 10nu bir degil.Belki benim gibi başına gelen varsa diye yazdım buranın da amacı her konuda soru sorabilmek değil mi
Haklisiniz olmaması gerekirdi ama olduNeden korunmuyorsunuz ? Hamle kalsan yazk değil mi o cana hem de sana çanm benm?
Lütfen korunun.. Siz hamile kalsanz sevgilnz her halükarda kendsni kurtarır olan sze olur.. Bu yaptığınz hata son olsun.. Hamle değilsnzdrHaklisiniz olmaması gerekirdi ama oldu
Teşekkür ederimLütfen korunun.. Siz hamile kalsanz sevgilnz her halükarda kendsni kurtarır olan sze olur.. Bu yaptığınz hata son olsun.. Hamle değilsnzdr
Iliski olmadiysa 13 marttan sonra sikinti yoktur ella gecikme yapmistitHaklisiniz evet ama oldu bir kere üstüne gorme diye bir durum varmis oyuzden tedirgin oldum
Ama ella yi ben şubat 'ta kullandım 10 gün sonra regli oldum mart oldum 13 unde regl ama nisan ayı hala olmadım bugun 8. Gunum geciken ella nin etkisi gecmemismidir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?