Hamile olabilirmiyim?

Tatli mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
1.233
2.153
53
Selamun aleykum iyi gunler herkese haziran 16 da qdet olmam gerekiyordu lakin 3 gun ust uste kahverengi lekelenme oldu 3 gun sonunda kan gordum bu belirtileri yasayip hamile olan varmi?

Kan geleli daha 2 gun oldu idrar testi yaptim negatif cikti yani acaba beta hcg hormonu henuz kanda salgilanmamismidir pek umidim yokta emin olmak istiyorum

Evet olabilirsiniz benim de oyleydi bir an once dra gidin eger hamileyseniz lekelenme oluyordur dusuk tehlikesi olabilir ona gore dinlenme verir, fitil verir.

Evet olabilirsiniz benim de oyleydi bir an once dra gidin eger hamileyseniz lekelenme oluyordur dusuk tehlikesi olabilir ona gore dinlenme verir, fitil verir.
Benim de yumurtlamanın 9.günü oldu sonra kesildi ama kahverengi idi kırmızı değil 1 haftadır sadece beyaz akıntım var hamile olabilir miyim

Selamun aleykum iyi gunler herkese haziran 16 da qdet olmam gerekiyordu lakin 3 gun ust uste kahverengi lekelenme oldu 3 gun sonunda kan gordum bu belirtileri yasayip hamile olan varmi?
Eğer test yapmış iseniz hamile değilsinizdir. Çünkü adetiniz geçmiş söylediğinize göre.

Burada kimse müneccim değil.. eczaneye gidip bir adet gebelik testi alıp onu yapmak daha fazla bilgilendirici olacaktır .!!

Burada kimse müneccim değil.. eczaneye gidip bir adet gebelik testi alıp onu yapmak daha fazla bilgilendirici olacaktır .!!
Ay sagolun hic aklima gelmedi degilmi ! Mesajlari iyi okumadiginzi ne kadarda belli Alip yaptim zaten annelik duygusunu tatmak istedigim icin sordum belki bi ihtimal bunlara ragmen olan vardir diye anlamadan sorgulamayin !!

Back
X