- 29 Ocak 2018
- 35
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi dilandrdyk
Kızlar mrb ya benim adetime var daha ama merak ediyorum acaba hamile olabilirmiyim 3 4 gündür baş dönmesi mide bulantısı bel agrısı halsizlik sürekli uyuma istegi var yardımcı olur musunuz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testi sonuc verir mi?Olabilir ama test yapsan cikar
Ka c gün var pekiIdrar testi sonuc verir mi?
Yav kuzum herkes bu konuyu açıyor ama o dediklerin ha deyince olmuyor en az 6 haftalık olman gerek 5 i geçmen lazım. Daha adetine ne kadar var ki?Kızlar mrb ya benim adetime var daha ama merak ediyorum acaba hamile olabilirmiyim 3 4 gündür baş dönmesi mide bulantısı bel agrısı halsizlik sürekli uyuma istegi var yardımcı olur musunuz..
Psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü hamilelik falan aklımda yoktu canm 12 gun varİyi akşamlar öncelikle inşallah vardır ama bel ağrısı dışındakiler psikolojik olabilir bende her ay ne belirtiler buluyorum kendimde regline ne kadar zaman var
O zaman yaklaşık olarak yumurtlama dönemlerindesin ve bu belirtiler yumurtlamadan kaynaklı olabilir bence.12 gün öncesinden keşke anlaşılsa yaaPsikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü hamilelik falan aklımda yoktu canm 12 gun var
Teşekkür ederim cevapların için hayırlısı olsun tabi de sadece biraz daha zamanı var diye düsünüyorum korktum fikir almak istedimO kadar zamanda belli olması çok zor cnm
Aynen keşke anlamanın yolları olsaO zaman yaklaşık olarak yumurtlama dönemlerindesin ve bu belirtiler yumurtlamadan kaynaklı olabilir bence.12 gün öncesinden keşke anlaşılsa yaa
Hakkında hayırlısı olsun cnm korkma bence daha yumurtlama dönemindesinTeşekkür ederim cevapların için hayırlısı olsun tabi de sadece biraz daha zamanı var diye düsünüyorum korktum fikir almak istedim
Ya ben pek anlamıyorum yumurtlama dönemini falan internetten bakıyorum ama her site farklı şeyler yazıyorHakkında hayırlısı olsun cnm korkma bence daha yumurtlama dönemindesin
Yani eğer bu dönemlerde korunmasız ilişki olursa 14 gün sonra belli olabilir ancak cnmYa ben pek anlamıyorum yumurtlama dönemini falan internetten bakıyorum ama her site farklı şeyler yazıyor
Hmm anladım çok teşekkür ederimYani eğer bu dönemlerde korunmasız ilişki olursa 14 gün sonra belli olabilir ancak cnm