How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olabilirmiyim??

zkira

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
62
2
6
25
hepinize merhabalar deneyimlerinize ihtoyacim var :KK43: sevgilimle adetim bittikten 5 gün sonra 27 haziranda geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdik iliskiden sonra sol kasık ağrım oldu sol kasığımdaki ağrı çok sidddetli değil ama sızlıyor hafif bir adet ağrısı gibi... iliski sirasinda penisinde kurumus sperm vardi ama kaskati kurumustu elle dokununca çıkmiyordu kolay kolay o varkende soktu..simdiki adetimi 19 temmuzda olmam lazım hesablarima göre ayın 30 unda vajinamdan azicik şeffaf bir sıvı geldi ama çok az geldi kiloda bile azicik geçti diyebilirim intenetten hesabladigimda yumurtlama tarihin ayın 5 temmuzda veya 4 ünde diye gosteriyor iliskiye ise 27 sinde girdim hamilelik riskim varmıdır şimdiden teşekkürler...(biliyorum sürekli konu acitigim icin benden çok sıkıldınız ama lütfen yardım edin sevgilim prazarvetif istemiyor bundan sonra korunacağıma eminim kızlar deneyelimlerinize ihtiyacim var)

Son düzenleme:
ben hiç böyle birşey deneyimlemedim
işin garip tarafı gebelik ihtimali tüm şartlar uygunken sadece yüzde 20 iken
siz bu olaganüstü ve garip durumlarda nasıl gebelikten korkuyorsunuz anlamıyorum
merak etme mümkün değil

siz bu olaganüstü ve garip durumlarda nasıl gebelikten korkuyorsunuz anlamıyorum
merak etme mümkün değil
cevabınız icin çok tesekkurler biliyorum cok zor olmam ama işte ister istemez korkuyorum

Eğer istemiyorsanız lütfen korunun güzelce.. Çünkü bukadar isteyen varken kürtaj olanları bebeğini sokağa atanları görünce çıldırıcak gibi oluyorum.

Ben senin artik dalga geçtiğini düsünüyorum eski konularina baktim ve her ay ayni konuda konu acmissin.veo kadar cevap verilmis hicbirimi tatmin etmedi sseni.yada anlamaktami güclük cekiyosun?

Cidden ben de senşn hamile olma ihtimalinin zayıflığına inanıyorum ama sakın olmaz diye rahat davranma bence. Benim 2 oğlum var eşim 3. Ye çok karşı hatta bemim korunmama izin vermiyor ipler onun elinde olsun istiyor yani. Geçtiğimiz ay mantar sorunu için kadın doğumcuya gittim. Regl im hep gecikir yine gecikmişti. Doktor ilaç yazabilmem için teat yaptı ve sonuç hamileyim. Ben olmaz biz kondom kullanıyoru dedim. Eşimle hesap ediyoruz kullanmadığımız gün olmamış. Delikte değildi. Doktor ilişkiye başlamadan takmalısınız zevk sıvısında da sperm var yumurta da hazırsa döllenme olma ihtimali zayıf ama yok değil sen de olmuş dedi. Bir hafta sonra düşük yaptım ama hamişe kaldım mı kaldım yani aman dikkat et. İstenmeyen bir gebelik yaşama, psikolojisi çok kötüdğr tahmin ediyorum canım

merak etme mümkün değil
Evli olmadığı için korkuyor canım

Cidden ben de senşn hamile olma ihtimalinin zayıflığına inanıyorum ama sakın olmaz diye rahat davranma bence. Benim 2 oğlum var eşim 3. Ye çok karşı hatta bemim korunmama izin vermiyor ipler onun elinde olsun istiyor yani. Geçtiğimiz ay mantar sorunu için kadın doğumcuya gittim. Regl im hep gecikir yine gecikmişti. Doktor ilaç yazabilmem için teat yaptı ve sonuç hamileyim. Ben olmaz biz kondom kullanıyoru dedim. Eşimle hesap ediyoruz kullanmadığımız gün olmamış. Delikte değildi. Doktor ilişkiye başlamadan takmalısınız zevk sıvısında da sperm var yumurta da hazırsa döllenme olma ihtimali zayıf ama yok değil sen de olmuş dedi. Bir hafta sonra düşük yaptım ama hamişe kaldım mı kaldım yani aman dikkat et. İstenmeyen bir gebelik yaşama, psikolojisi çok kötüdğr tahmin ediyorum canım
teşekkür ederm cevabini icin

Back