- 15 Nisan 2015
- 135
- 29
- 98
- Konu Sahibi deniz060606
-
Cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim basta burasida ozel bi poliklinik iyi bi yere benziyor yillardir varKan vermeye gittiğin yer nasıl bir yer ? İlk defa duyuyorum öyle bir test.. Daha kapsamlı bir yere git özele felan kan ver hemen öğren..
Aminn insallah Rabbim isteyen herkese versinBence gerekirse bi özel hastanenin aciline git ve B-hcg testini yaptır..
Umarım gönlünden geçtiği gibi gebesindir..
Cok tesekkurler aslinda adetim 3 gun gecti ama pko var bende gec adet oluyorum zaten yumurtlamamin uzerinden 13 gun gecti amaPeki adet gecikti mi? Değer olmadan nasıl bakabiliyolarmış öyle aynı idrar testi o zaman. Bat geçtiyse yada bugün ise çift çizgi pozitif demek. Bir daha gidebilirseniz kan verip betaya baktırın derim ben.
Tesekkur ederim canim gittim aksam tekrar kan versim beta hcg 6 cikti simdi vaemi yokmu anlayamadim bugun aksam bi daha baktiracagim yukselme varmi diye onsallah yukselmistir dua edin lutfeninşllahhh hamılesındır canım ,
lütfen başka bir hastaneye git ve kanda degere baktır
Hayırlı olsun canım:)Kizlar degerim bu aksam 25 cikti cok nutluyum hepinize tesekkur ederim
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun canım:)
Kizlar ben dusuk yapiyorum sanirim simdi bu sevincimde cok kisa surdu ilki gibi. Bebegim 5 haftalik gozukuyor hala beta hcg degerlerim dusmustu 1004 ten 823 e 4 gun sonra 1600 e yukselmisti simdide tekrar 1172ye dusmus kanamam agrim yok ama degerler kotuhadi hayırlı olsun ,
Evet kullaniyorum ama dedigim gibi kanama veya agri yok sadece beta degerlerim bir dusup bir cikiyor ve tabi haftasina gore zaten cok dusuk degerlerHay allah progestan falan verdiler mi ?
Hic bilmiyorum dediginiz seyi bakilmadi hichormonlara baktılar mı. hamilelikten önce veya sonrasında tiroit hormonlarına. belki haşimato olabilir. değerleri düşürüyor olabilir. kanama yok dediğiiz için aklıma bu geldi
Tamam sagolasinsaglık ocagında bile yapıyorlar. hemen kan ver baksınlar. tiroitler olabilir. acele edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?