• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

deniz060606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
135
29
98
Herkese merhaba direk konuya girecegim ama cok sabirsizim dayanamiyorum. Aavah gebelik testi yaptim ve yapar yapmaz 2. Cizgi cikti cok koyu degildi tabi ama vardi kosa kosa kan vermeye gittim. Kadin detayli bakmiyoruz dedi sadece var yada yok deriz dedi deger bildiremiyorlarmis farkli bir yontemle bakiyorlarmis idrar testi gibi cizgi cikiyormus var yada uok diyorlarmis kesin sonuc 10 dk da cikar dedi oylede oldu 10 dk sonra negatif sadece bu deger falan yok icim rahat etmedi hemen eczaneden bi tane daha aldim test farkli marka o da hemen pozitif anlayamadim ben 1 yil once dusuk yapmıştım bidaha nasip olmamisti imsallah hamileyimdir sizce fikri olan bu sekilde kanda test yaptiran yada bilen varmi?

Kan vermeye gittiğin yer nasıl bir yer ? İlk defa duyuyorum öyle bir test.. Daha kapsamlı bir yere git özele felan kan ver hemen öğren..

Bence gerekirse bi özel hastanenin aciline git ve B-hcg testini yaptır..
Umarım gönlünden geçtiği gibi gebesindir..

Peki adet gecikti mi? Değer olmadan nasıl bakabiliyolarmış öyle aynı idrar testi o zaman. Bat geçtiyse yada bugün ise çift çizgi pozitif demek. Bir daha gidebilirseniz kan verip betaya baktırın derim ben.

Peki adet gecikti mi? Değer olmadan nasıl bakabiliyolarmış öyle aynı idrar testi o zaman. Bat geçtiyse yada bugün ise çift çizgi pozitif demek. Bir daha gidebilirseniz kan verip betaya baktırın derim ben.
Cok tesekkurler aslinda adetim 3 gun gecti ama pko var bende gec adet oluyorum zaten yumurtlamamin uzerinden 13 gun gecti ama

hormonlara baktılar mı. hamilelikten önce veya sonrasında tiroit hormonlarına. belki haşimato olabilir. değerleri düşürüyor olabilir. kanama yok dediğiiz için aklıma bu geldi

saglık ocagında bile yapıyorlar. hemen kan ver baksınlar. tiroitler olabilir. acele edin bence.

Back