• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
30
Geçen ay 24 hasta oldum test yaptım bisey çıkmadı ama bi göğüs agrım var 3 gündür çok fena dokanmiyom ya önceki regal günümde şişerdi ama bole ağrı olmaz eşya giyerken konuşurken hele ki uyuyrken bi ağrı griyo göğüs ağrısı sizce bebek mı geliyo

Bu aynı zamanda regl belirtisidir. Hamilelik buna göre belirlenemez

Ama hiç bole agrım olmadı seç e şişerdi şimdi ağrı sürekli oluyo karnım belime vuruyo

İstersen regl gününü bekle gecikirse test yap garanti olsun. İnşallah gönlüne göre olur

Geçen ay 24 hasta oldum test yaptım bisey çıkmadı ama bi göğüs agrım var 3 gündür çok fena dokanmiyom ya önceki regal günümde şişerdi ama bole ağrı olmaz eşya giyerken konuşurken hele ki uyuyrken bi ağrı griyo göğüs ağrısı sizce bebek mı geliyo
Öncelikle adetin farklı mıydı ki test yaptın. Yerleşme olabilir diye mi şüphelendin?

Yeniyim daha 3 aylik evliyim şişerdi ama bu son 3 gündür ağrı çekiyorum korun madım hiç ikiside sadce şişerler di dokununca ama şimdi ağrı giriyo eşya giyerken konuşurken falan bi giriyo tarifsiz ya üzülmek de istemiyorum yerleşme oluyo ama herkesde farklı yeni olunca olur mu bole belime de vuruyo çok nadir

Şimdide sol tarafıma ağrı girdi şüphelenmekte haklı miyim

Hayır daha geçmedi ama gece çok agrdi sol taraf 21 veya 22 sinde günüm kokuda yapmaya başladı gibi

Back