• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim?

hamilemiyim?

• evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

bkeser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
7
1
1
32
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yoksa kafayi yiicem =)

simdi benim adetimin olmasina daha 9 gün var ama kendimi sanki hamile gibi hissediyorum.. göbegimde bi sislik, kafamin tuhafligi (ayni dönüyo gibi cözemedim gitti) aniden bi terleme.. arada bi midemde bulaniyo.. omuzlariim cook kötüü agriyoo anlatamam. habire uyuyasim var cok yorgunum canim hic birsey yapmak istemiooo, akintilariimda var, kokulara karsi bi hassasiyetde olustuu..
cok tuhafim anlicaniiz.. =))

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yoksa kafayi yiicem =)

simdi benim adetimin olmasina daha 9 gün var ama kendimi sanki hamile gibi hissediyorum.. göbegimde bi sislik, kafamin tuhafligi (ayni dönüyo gibi cözemedim gitti) aniden bi terleme.. arada bi midemde bulaniyo.. omuzlariim cook kötüü agriyoo anlatamam. habire uyuyasim var cok yorgunum canim hic birsey yapmak istemiooo, akintilariimda var, kokulara karsi bi hassasiyetde olustuu..
cok tuhafim anlicaniiz.. =))
adetin 28 30 gün aralığında ise adete 9 gün kala o belirtilerin hiç biri olmaz.o belirtiler hamileliğin 6. haftasından sonra ortaya çıkar. zaten adete 9 gün kala daha yumurta yeni döllenmiş hcg bile salgılanmaya başlamamıştır. psikolojik muhtemelen.

Aynen canım psikolojik bu belirtiler kendini rahat bırak ama insallah hamilesindir

Arkadasla benim size bir sorum olucak lutfen.yardimci olun 1 seneden beri.evliyim sadece 1 aydan beri korunmuyoruz fakat esim icime bosalmiyor cikartip disari bosaliyor vajinama yakin yerlere oluyor genellikle rahim agzina. Gecen ay ayin 29nda adet oldum bu ay yumurtlama donemimde iliski yasadik bu sekilde adetime 3 gun kala agrilarim basladi ve hafif.bir kahverengi leke geldi sonrasindaa.bir kac damla koyu renkli kan sonraki gun az az pembe seklinde devam etti ve hala devam ediyor.bugun doktora gittim alttan ultrasonla bakti bir sey goremedi herhangi bir durum olursa tekrar gel dedibelim de batmalar oluyor kasik agrim hic yok denecek kadar az sizce hamile miyimdir1.hafta kadar.bekleyip test yapsam cikar miben cok istiyorum bebek fakar esim istemiyor

Back