- 30 Eylül 2014
- 18
- 4
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zeynepcaglayan8
-
Kendini umitlendirme uzulursun bi idrar yap bari
Sizin adet durumunuz nedir gecikme yasadiniz miBencede yaptir bende senin gibi korkuyorum yaptirayim ama aklimda da hep soru isareti kaliyor önce sen yaptir sonrada ben yaptirrimhasta olmazsam
Cesaretinizi toplayıp test yapın lütfen, belki hamilesiniz düşük ihtimali var, bu şekilde ilaç kullanırsınız. Belki hormonsal rahatsızlandinız yine erken adım ise yarar. Belki hiç birsey yok ama bilmek sizi bu durumdan kurtarır. Şuan resmen kendinize eziyet ediyorsunuz. Hamile iseniz bebeginizede.
Ben yeni evliyim boyle bu ay supheleneyim felan hic yasamamistim. Haklisiniz ben yarin test yapmayi planliyorum. Bunlari yazarken hep dusundum banada cevap yazarlar mi diye ilginize cok tesekkur ediyorum hayirlisi neyse o olsun :)
Benim 4 gundur geçiyor ve sadece lekenme var kanama hic olmadi ama korkuyorum istwSizin adet durumunuz nedir gecikme yasadiniz mi
Benim 4 gundur geçiyor ve sadece lekenme var kanama hic olmadi ama korkuyorum istw
Hadi hayirli haberlerini bekliyorum canim :)Bende test yaptim cevabi bekliyom
Bunu benim icin mi soylediniz acaba :)canım benim teyzemde senin gibi olmuş üzerine görmüş 3 aylıkken farketmiş hamile olduğunu üstüne görmeye çok benziyor çekinecek bir şey yok Hakkında hayırlısı test yap kafandaki sorulardan da kurtulmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?