Hamile olabilirmiyim lütfen olayım

Zehican

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
7
1
16
37
Merhaba bayanlsr 19 lasım 2019 da sezeryanla doğum yaptım bebeğim 108 gün yaşadı vefat etti melek oldu. Şimdi tekrardan anne olmak istiyorum erken ama oğlumun acısını hafifletmek istiyorum. Sezeryanımdan bu yana düzenli adet görmedim ama geçen ay leke şeklinde oldu bu ay geçen aya oranla 4 gün gecikti hala kasıklarım da ağrım var sizce umutlanmalıyım yoksa sezeryandan sonra bu durum normal mi bu arada sütüm kesildi evladım melek olunca. Lütfrn hayırlısı ile hamile olayım test yapmaya korkuyorum. Teşekkür ederim

Dört gün geçtiyse test yaparsan çıkar mutlaka muallakta kalıp kendi kendini yiyeceğine test yap yoksada üzme kendini olur mutlaka vakti zamanı vardır rabbim meleğinin yerini doldursun tez zamanda inslh

Dört gün geçtiyse test yaparsan çıkar mutlaka muallakta kalıp kendi kendini yiyeceğine test yap yoksada üzme kendini olur mutlaka vakti zamanı vardır rabbim meleğinin yerini doldursun tez zamanda inslh
Teşekkür ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…