- 18 Nisan 2024
- 43
- 0
- 21
- Konu Sahibi mervecelebi
Merhaba. Ben 9 aydır evliyim evlendigim tarihten birkac gün sonra adet görmem gerekiyordu adet görmedim. Korunmasız iliskiye giriyoruz evlendigimiz gunden beri. 6 ay sonra sogan suyu icerek adet gordum düzelmedi doktoraa gittim birsey yok strestendir evlilige alisma stresidir dedi folic asit yazdi kullandim ama sonuc almadim zaten vitamin gibj birsey o. En son gecen ay adet söktürücüyle adet oldum 2 ay üst üste adef sokturucuyle oldum. Normal yolla 9 aydir hic adet olmadim bekarken hep duzenliydi.cok nadir bozulurdu. Bebek istedigimiz icin gecen ay düzenli ilişkiye girdik gün aşırı iliski ovulasyon testi aldim neredeyse 1 ayda 20 gün silik ama cift cizgi cikardi. Son 10 gündüt kasıklarımda batma oluyo kramp gibi sürekli agrı cekiyorum ve akıntım cok arttı. 2 gün önce silindigimda acik kırmızı kan geldi adet oldum sandim ama devamj gelmedi 2 gun oldu hala kan yok silindigimde geldi sadece bir iki damla kadardi. O gün test yaptim hamilemiyim diye tek cizgi cikti. Randevum ayin 30unda ama kafama takildi bilginiz veya basina gelen varmi yardimci olurmusunuz