Hamile olabilirmiyim bu ay 🥹

Yagmur9091

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
358
82
18
25
kızlar herkese selam kısa keseceğim eşim Kasım sonu Varikosel ameliyatı oldu 1,5 yıldır evliyiz hiç gebelik oluşmamıştı.Geçen ay gecikmeli adet oldum.Şimdi bu ayda adetim yine gecikti ama hiç regl belirtileri yok nede hamilelik belirtilerim var adet günüm 3 Şubattı ben normalde hiç gecikme yaşayan biri değilim saati bile şaşmaz.Birde ameliyat olunca acaba mı dedim ve gecikme yaşayınca.Test yapmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa diye acaba hamilemiyim dir yoksa bu gecikmeler rahim kendini sonraki aylar için hamileliğe mi hazırlıyor? Ve test ne zaman yapmalıyım doğru sonuç ne zaman belli olur Döngüm 26 idi şimdi artık 35 güne kadar uzadı bu arada

Test yapmadan bilemeyiz nasıl olsa öğreneceksin stressiz beklersin

Test yapmadan bilemeyiz nasıl olsa öğreneceksin stressiz beklersin
Bir kaç gün daha geçsin yapacağım artık bende negatif test korkusu oluştu

Regl döneminiz beş gün gecikmiş. Direkt gidip kan verin bence bazen kaset testler yanıltıcı olabiliyor çünkü. Gebelik varsa kanda muhakkak çıkar. Hayırlısı olsun

Zaten gecikme olmuş test yapsanız çıkar, ben 5 yıl hep negatifi gördüm kendinizi şartlandırmayın en azından yoksa bile boşa bir gün daha umutlanmamış olursunuz. Olana kadar yaşayacaksınız bu durumu çünkü malesef

Evet haklısınız test almıştım bugün yarın sabah yapacaktım ama adet oldum malesef.Peki sizin neden 5 yıl oldu sizinde varikoselmiydi ayıptır sorması kusura bakmayın

Evet haklısınız test almıştım bugün yarın sabah yapacaktım ama adet oldum malesef.Peki sizin neden 5 yıl oldu sizinde varikoselmiydi ayıptır sorması kusura bakmayın
Yok hayır benim yumurtalarım kalitesizdi hayırlısı olsun, umarım yakın zamanda mutlu haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…