- 9 Şubat 2017
- 8
- 0
- 1
- 27
Herkese merhaba kızlar. Ben 17.12.16 tarihinde adet olmuştum ve 05.01.17 tarihinde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim boşalma olduğu için korktum ilişkiden 2 saat sonra ''Ella'' isimli ertesi gün hapını kullandım. İlk haftalar belirtiler çok fazlaydı ve 13.01.17 tarihinde adetimi oldum . Fakat bir terslik vardı. Adet kanamamdan önce kahverengi bir akıntım oldu. Korkuğum için adet bitiminden sonra idrar gebelik testi yaptırdım ( 19.01.17 tarihinde) ve sonuç negatif çıktı . Erkek arkadaşım işkillendiği için tekrar 25.01.17 (ilişkiden 20 gün sonra) tarihinde devlet hastanesinde kan testi yaptırdım ve doktor gebelik gözükmüyor dedi.Kendim de evde 31.01.17 (ilişkiden 26 gün sonra ) tarihinde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç yine negatifti . Normalde adetimi 11.02.17 de olmam gerekiyor daha 2 gün var fakat benim 3 gündür adet ağrılarım var göğüslerim çok hassas , ateşim inip çıkıyor ve akneler çıkmaya başladı . 1. gün göğüslerim aşırı derecede ağrıyordu şuan biraz hafifledi. Sizce hamile olma olasılığım var mı ?