• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilir miyim?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
1 kasimda adet oldum.20 sinde korunmadan birlikte olduk.Adet takvimine göre 29 da adet olmam gerekti.Hafif belirtiler var ama belim ağrıyor akintim oluyor biraz gebelik testi yaptim ama cikmadi bisey Cok mu erken istahim acildi.Belim agriyor ,bas agrim var bide göğsümde hafif yemek yedikten sonra daralma var. Agirlasma teste negatif cikti.Kan tahlili mi yaptirsam .Acaba bi kac gun gecikir mi.? Aksine adetim gecikmez hep erken olur. ilac ictim ondan mi acaba ama ? Yardimci olur musunuz

Olabilirsin de olmayabilirsin de...! kan testi yaptırın...

Ağrı kesici kas gevşetici ya da antibiyotik tipi bişey kullandınız mı hiç bu ay? Bazen etki ediyor.

Buraya yazana kadar test yaptırsanız ya. Buradakiler nereden bilsin alemsiniz :)

Benimde belim ağrıyordu 2 tane ağrı kesici içtim adetim 4 gün gecikti.İlaca bağlı bir gecikme olabilir

Başınız ağrıyorsa sanmıyorum hiç bi belirti de yok çünkü

Benimde belim ağrıyordu 2 tane ağrı kesici içtim adetim 4 gün gecikti.İlaca bağlı bir gecikme olabilir
Evet ilac kullandim ama soyle bisy var ben ilac icsemde ne kesilir adetim ne gecikir gerci erken tsk ederim

Back
X