• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim

hani bir laf var ya Canım sen yorgana nevresim geçirebiliyor musun diye .... dünkü bebelere bak yahu... kim hatalı acaba anaları mı sahip çıkmıyor bunlara... tabi insancıklar çalışıyordur muhtemelen ne bilsinler...
Dogru diyon napsinlar kizim okusun diye canini disine takip calisan yoklukla okutan cok aile var uzuluyorum
Korkuyorumda benimde cocugum boyle davranirni diye
Genclik nerede belli degil

bu ne ya sevgilinle her haltı ye sonra kork oh ne ala kızım kızım aklını başına al hiç mi aklın yok madem cok beraber olmak istiyorsun korun sizin gibiler cocuk doğurup dursa vay ülkenin haline

17 yasindasin zevk suyu kizlik zari hap bosalma bu islere nasil aklin calisiyor. Allahim ben korkardim ya 17 yasinda bende cok yasli degilim ama anlamiyorum gercekten. Kafani baska seylere bukadar calistir.ders okul gibi.
sen 17 yasindasin sevgilin kac yasinda acaba..
bisey diyemiyorum migdem bulaniyor.

arkadaşlar şu an çok utanıyorum ama birilerine anlatmam, fikir almam lazım. dün sevgilimle ilişkiye girdik ama tam değil zar bozulmadı yani çok az girdi ama o anda sevgilimden sıvı gelmeye başladı boşalmamış zevk suyuymuş ama dünden beri benim içim içimi yiyo bişey olur mu? bügün sabah hemen ella içtim aradan 20 saat falan geçtikten sonra heralde ama internette okuduğum zaman böyle bir sürü hamile kalan varmış hatta zar da doğumda yırtılıyomuş bilen kişiler yazsın sadece lütfen çok korkuyorum :KK43:

Adam akıllı test yap, muhtemelen nagatif. Sonra da doğum kontrol hapı kullanmaya başla. Olursa altından kalkmak zor çünkü.

Burdaki konuları görünce ne kadar pısırığım ben arkadaş diyorum evli olduğum halde hamile kalmayayım diye korunuyorum yetmiyor arada gidip kontrolde oluyorum doktora ne cesaretli kızlarımız varmış şu hayatta be güzel kardeşim madem hayatını etkileyecek bir yola giriyorsun neden önlemini almıyorsun bide ne gerek var bu işlere şu gençecik hayatınızda ders okul kariyer olmalı
:))ayneeenn

Hayırlı uğurlu olsun. Çocuğunla birlikte büyürsün ne güzel.

Ertesi gün hapı işine mi girsem ne yapsam...

Alacağınız 20 liraya bir kutu prezervatif. Düğme kadar hapa 50 lira veriyorsunuz. Yan etkileri de yanında hediye.

Hamile değilsindir canım ama sana abla tavsiyesi altında kalkamayacağın ișlere bulașma

hamilelik olasiligin dusuk ama daha yasin 17 be guzelim senin derdin tasan sinavlarin derslerin universite ve gelecek olmali geri donemeyecein bi hata yapip geleceini karartmak olmamali

Back