- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
iğrençsiniz çocuğunuz olursa da adını zevkten dört köşe koyarsınız artıkarkadaşlar şu an çok utanıyorum ama birilerine anlatmam, fikir almam lazım. dün sevgilimle ilişkiye girdik ama tam değil zar bozulmadı yani çok az girdi ama o anda sevgilimden sıvı gelmeye başladı boşalmamış zevk suyuymuş ama dünden beri benim içim içimi yiyo bişey olur mu? bügün sabah hemen ella içtim aradan 20 saat falan geçtikten sonra heralde ama internette okuduğum zaman böyle bir sürü hamile kalan varmış hatta zar da doğumda yırtılıyomuş bilen kişiler yazsın sadece lütfen çok korkuyorum
yas konusunu bilmiyorum fakat hamile degilsindir tatlim. eger ilaci hemen ardindan aldiysan etki etme orani daha fazla olur ki almissin zaten. strese gerek yok yani :) ve ayrica dikkatli ol. erkekler bu konuda malesef cok acimasizlar seni dusunmeyebilir ve daha fazlasini da yapabilir. aldanma
hay "agzinini operbilirmiyim? adfsda heheheheYa cidden 23 yaşındayım ne ella bilirim ne bella. Tamam bilmek kötü değil ama yüzeysel olarak, işte hapları var bu işin, kondomu var derim falan ama, sen sanırım ertesi gün hapı onun markasını biliyorsun yaŞey yapmadan evvel alıp hazırladın herhalde Proje ödevlerini falan bu disiplinle hazırlayıp, organize olmazsın he
İlişkiye girip girmemene yorum yapamam, beden senin bedenin ama 17 yaşında görünüyorsun sence bu yaşta seks yerine daha önemli şeylerle ilgilenmen gerekmiyor mu? Mesela lys var, ygs var?
Hamile miyim soruları için çok çok erken bir yaş değil mi? Kendini psikolojik olarak tüketmeye çok erken başlamışsın, şimdi adetin gelene kadar dokuz doğuracaksın, gelmezse de zaten doğuracaksın o da doğurabilirsen tabi.
Tek bir soru bu kadar tedirginliğe, can sıkıntısına değdi mi bari?
Soruna gelirsek, o bahsettiğin sıvının içinde sperm oluyor, boşalmadan önce gelen sıvıdan bahsediyorum bu arada. Öyleyse eğer döllenmenin gerçekleşmesi ihtimal dahilinde, o içtiğin hap işe yarar mı bilemem. Koruma derecesi o kadar da güvenli değil diye biliyorum, bu forumda bu haplardan alıp da hamile kalan vardı.
Onun haricinde içine boşaldıysa ki yine aynı ihtimaller var, bence biraz ihtimal artar, o bahsettiğin sıvıdan daha fazla sperm vardır illaki içinde.
He bütün bunlara rağmen hamile kalmayabilirsin de, yumurtlama dönemine denk gelmez, spermler beceriksiz çıkar falan bir sürü ihtimal var
Yeterin artik ya bu ne merak akliniz fikriniz şeyinizde
Şeyiniz alninizda olsa eliniz alninizda gezeceksiniz koca gun
Masallah bu yasta ellayida biliyorsun
Carpim tablosunu sorsam soylemezsin ama
Valla bana hamileymişsin gibi geldi, bilemedim :I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?