erkek arkadaşımla 24 ağustosta arkadan birlikte olmaya çalıştık ama benim ilk olduğu için girmedi bi kaç denedik ama o sırada zevk suyu gelmiş vajinaya kadar akıp hamile bırakabilir mi?
kızlığıma birşey olmadı önden birşey yapmadık ama yinede 48 saat sonra ella içtim.
reglim henüz gelmedi, sizce hamile olma olasılığım var mı?
zevk suyundan da hamile kalınabilir ama çok nadir . anacım kudurdun mu arkadan verecek kadar. Okumuyor musun her yerde yazıyor hem çok sağlıksız hem çok acılı hem de günah. beklenen adet tarihin geçince test yap ama ihtimalin çok düşük.
Ella da regli geciktirir.
Bir mucize olmazsa hamile değilsiniz.
Vajinadan birleşme yaşamasanız bile prezervatif kullanın.
Ella yı sık kullanmayın. Hatta bir daha kullanmayın bence.
Bir de sonuçlarına katlanamayacağınız şeyleri yapmayın.
Ella da regli geciktirir.
Bir mucize olmazsa hamile değilsiniz.
Vajinadan birleşme yaşamasanız bile prezervatif kullanın.
Ella yı sık kullanmayın. Hatta bir daha kullanmayın bence.
Bir de sonuçlarına katlanamayacağınız şeyleri yapmayın.
Adetim hala gelmedi sizce ella yüzünden mi? Bel sırt ve kasık ağrım var karnımda ağrıyor gögüslerim hala çok hassas. Çok hormon yüklü bi ilac olduğunu okumuştum. Adetimin dün gelmesi lazımdı stressten mi gecikti acaba sizcw test yaptırmalımıyım yoksa beklemelimiyim
Anal ilişkide mutlaka prezervatıf kullanın hamıle kalma ihtimaliniz dusuk ama enfeksıyon kapma ihtimali yuksek..sadece sızın için değil onun için de enfeksıyon sebebı.yapıyorsunuz barı doğru sekılde yapın
erkek arkadaşımla 24 ağustosta arkadan birlikte olmaya çalıştık ama benim ilk olduğu için girmedi bi kaç denedik ama o sırada zevk suyu gelmiş vajinaya kadar akıp hamile bırakabilir mi?
kızlığıma birşey olmadı önden birşey yapmadık ama yinede 48 saat sonra ella içtim.
reglim henüz gelmedi, sizce hamile olma olasılığım var mı?