• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim???

smtbgm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
13
5
3
34
Merhabalar;
Bu ay bebek denememiz oldu, dün 27 ocak da adet görmem gerekiyordu ancak görmedim.hamile olma ihtimalim olabilir mi? Bilen biri var mı acaba???

Merhabalar;
Bu ay bebek denememiz oldu, dün 27 ocak da adet görmem gerekiyordu ancak görmedim.hamile olma ihtimalim olabilir mi? Bilen biri var mı acaba???
Canım biraz sabret bekle derim. Birincisi adet tarihi bir yada iki gün oynayabilir. İkincisi de ben ilk denememde adetim onbeş gün gecikmiştim ama test yaptığım gün adet olmuştum. O kadar emindim ki, testi bile öylesine yapmışım ama negatifti.Psikolojik de olabiliyor ve sonrası yıkım oluyor.
Daha yeni yola çıkmışsın canım umutlanıp üzülmeni istemem. O yüzden biraz sabırlı ol derim. Dört beş gün daha bekle. İnşallah hamilesindir.

Bence de bekle canım. Ben çok sabırsızım mesela hamilelik konusunda. Adet günüm geçmeden onlarca test alıp yaparım hep hayal kırıklığı olur tabi. Bir gün ya da bi kaç gün geçince değil en az 2 hafta geçince test yaparsak daha sağlıklı sonuç alırmışız.

İnsan sabırsızlanıyor gerçekten, bende önceden adet dönemim geçmeden yapardım testi, bu sefer yapmadım adet dönemim geçsin diye bekliyordum.
Yazılanlarda da gõrdüm bazen hamile olunsada kahverengi bir renklenme oluyormuş bebeğin yerine yerleşmesinden kaynaklanan.bir sürü şey okuyuncada kafam karışıyor.

Hayırlısı canım. Ben de çok istiyorum bebek sahibi olmayı. Allah gönlümüze göre verir inşallah..

Benim ilk gebeliğin iki gün gecikince belli olmuştu idrarda çıkmıştı sonra bhcg ile teyit edildi canım ama normal gebelikte tedavi olmadık bende birkaç gün beklemeni tavsiye ederim umarım hamilesindir :)

#nisandabahar inşallah hamileyimdir.ben de hiç doğum kontrol falan kullanmadım daha kolay hamilekalacağımı düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye bir kaç gün beklicem yoksa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi:)

#nisandabahar inşallah hamileyimdir.ben de hiç doğum kontrol falan kullanmadım daha kolay hamilekalacağımı düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye bir kaç gün beklicem yoksa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi:)

Hadi bakalım allah gönlüne göre versin canım merakla bekliyorum :)

İdrarda kac gun gecikmeyle belli olur arkadaslar
Canım benim adetimden 1 gün geçmişti ben kendim dayanamayıp evde test yaptım biraz sîlik çizgi çıktı.sonra doktora gittim hemen kan testi yaptı pozitif çıkmıştı.:)inşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın sende

Canım benim adetimden 1 gün geçmişti ben kendim dayanamayıp evde test yaptım biraz sîlik çizgi çıktı.sonra doktora gittim hemen kan testi yaptı pozitif çıkmıştı.:)inşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın sende
Hayırlı olsun canım :)

Back