Hamile olabilir miyim?

Lavanta1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
109
8
kızlar çok acil bir şey soracağımm. ben adetimi normalde 29 olCktım. 27 sinde adet oldum. neyse ilk gün gayet iyi geldi. sonra azaldı ve 3. günde bir iki damla ama kahverengi geldi. normalde daha çok gelirdi.bu arada hafif hafif mide bulantılarım var sabah kalktığımda 2 gündür göğüs uçlarım sızlıyor gibi ve sanki rengi değişti. acaba hamile olabilir miyim. bi de uykum var ve normalde hafta sonu bile 8 de kalkardım şimdi 11 buçukları buluyor ve bugün zorlayarak uyandım yatsam yatardım:)))))))))) kızlar var mı böyle adet gibi olup ta hamile kalannnn. Varsa lütfen yardımmmmm:KK53:

Canim bir Test al yap Eger hamileysen cikar zaten Bugunden itibaren bazen Stress hava sartlari ay dönümü mevsim felan adetin Erken gelmesine sebeb olabilir tabi bunun terside olabilir Benim tanidigim bir arkadas 9 ay boyunca adet kanamasi gordu ve bilmedi hamile oldugunu 5 -6 aylikken anladi yani hersey mumkun en iyisi test yapmak

teşekkürler canım gerçekten en iyisi test alıp yapmak. ancak yarın sabah ki idrarımla yapmam daha mı iyi olur? bilemiyorum. hayal kırıklığı yaşamak ta istemiyorum. şu an bile uyudum uyucam gibiyim:)))):KK25:

kızçeler tuhaf bi durum var test yaptım hemde bir ayın 30' unda bir de 1 ocakta birincisinde süresinden bir süre sonra 2. çizgi var gibiydi ama ben bayağı sonra çıkınca dikkate almadım neyse dedim. 1 ocakta yaptım bir şey çıkmadı. Şöyle ki; midem bulanıyor, göğüslerim hala şiş ve göğüs uçlarım tuhaf bi renk ve etrafında yeşil damarlar var bi de göğüs ucunun yanlarında kabarcık kabarcık bir şeyler var:)))))) Umut fakirin ekmeği işte bu neyin belirtisi anlamadım yoksa folic plus kullanıyorum onun yan etkilerimi eğer siz de kullandıysanız siz de de böyle şeler oldu mu ????? fazla soru sordumm:)))) kızlarrr yardımmm lütfennnn :KK52:

tesst yapmanızın üzerinden dört gün geçmiş
doktora gidebilirdiniz yada bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptırabilirdiniz
bu kadar merakla bekleyeceğinize ...

doğru söylüyorsun arkadaşım.şöyle bir durum var kan testi yaptıramıyorum:KK43:((( hemen bayılıyorum. Sıkıntılı bir durum var Tabii ki önce idrar testinde doğrulansın sonra gidip kan testi yaptırırım demiştm. doktor da aynen öyle dedi daha önce gittiğimde idrarda çıkmadan kan testi yaptırma dedi. hoş bazı arkadaşlarım hamile olmalarına rağmen idrarda çıkmamış. hatta ilk kan testinde bile çıkmamış. ha bir de eşim öyle üstüne görünme olayının bende olamayacağını düşünüyor nasıl bir düşünceyse o yüzden yarın gidip bi idrar testi daha yapayım :KK31:

kızlar çok acil bir şey soracağımm. ben adetimi normalde 29 olCktım. 27 sinde adet oldum. neyse ilk gün gayet iyi geldi. sonra azaldı ve 3. günde bir iki damla ama kahverengi geldi. normalde daha çok gelirdi.bu arada hafif hafif mide bulantılarım var sabah kalktığımda 2 gündür göğüs uçlarım sızlıyor gibi ve sanki rengi değişti. acaba hamile olabilir miyim. bi de uykum var ve normalde hafta sonu bile 8 de kalkardım şimdi 11 buçukları buluyor ve bugün zorlayarak uyandım yatsam yatardım:)))))))))) kızlar var mı böyle adet gibi olup ta hamile kalannnn. Varsa lütfen yardımmmmm:KK53:

canım hamiş olabilirsin üstüne görebilirsin bence hemen kan testi yaptır koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canım umarım testinin sonucu istediğin gibidir :18:

Benim adet günüme henüz 8 gün var ama bugün bi anda o kadar garip şeyler oldu ki.
Sabah giyinirken bi baktım gögüs ucu kenarındaki halkada kabarcıklar çıkmış, öğlene doğra kaşına kaşına bi kaldım.
Son zamanlar çok gaz var ve ıslaklık hissediyorum, akıntı fazlalaştı gibi.

Öyle ağrı falan hiç bişey yok.
Kafam karıştı, umutlanmakta istemiyorum, ama bunları buraya yazdıysam çoktan umutlanmaya başlamışım demektir :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım umarım testinin sonucu istediğin gibidir :18:

Benim adet günüme henüz 8 gün var ama bugün bi anda o kadar garip şeyler oldu ki.
Sabah giyinirken bi baktım gögüs ucu kenarındaki halkada kabarcıklar çıkmış, öğlene doğra kaşına kaşına bi kaldım.
Son zamanlar çok gaz var ve ıslaklık hissediyorum, akıntı fazlalaştı gibi.

Öyle ağrı falan hiç bişey yok.
Kafam karıştı, umutlanmakta istemiyorum, ama bunları buraya yazdıysam çoktan umutlanmaya başlamışım demektir :KK52:

seni gerçekten iyi anlıyorum canım:))) özellikle umutlanmya başladıkça burada daha çok geziniyorum:)) Ama inş. hamişsindir. ben dün test yaptım amaaaa negatif çıktı. sorunu anladımmm. Folic Plus vitamin D kulanıyordum ve daha yeni ona başlamıştım folbiolden daha iyi dedikleri için. Meğersem o bana yan etki yapmış. bıraktım göğüslerimdeki belirtiler azaldı şişliğim gitti ve midem daha az bulanıo. neyse yine yumurtalama dönemine yaklaştım darısı ve hayırlısıysa bu aya:)) inş. sen hamişsindir:KK49:

canım hamiş olabilirsin üstüne görebilirsin bence hemen kan testi yaptır koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tatlım maalesef çıkmadı negatif. kullandığım folic plus yan etki yaptı günde 3 tane alıyordum bırakınca normale döndüm. Göğüslerim indi, mide bulantım azaldı:)) neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)) Ama gerçekten hamilelik belirtisi gibi yaaa:))) Bir de insan isteyince kendine yakıştırıyor illa ki hamileyimdir de ondan bulanıyor diye :)) kısmet ocağa artık:KK49:

canım, inşallah en kısa zamanda olur bebişin.. peki ben de bir şey sorucam, üstüne görme dedikleri olayı herkes yaşıyor mu?

X