ÇİRKİN DEĞİLİM ,HAMİLE DEĞİLİM ama İŞSİZLİKTEN BULAMAMAKTAN KAFAYI YİYCEM AMA BENİM KONUMA KİMSE BU KADAR İTİBAR ETMEDİ.DEMEK HERKESİN ÇOK İYİ İŞLERİ VAR..TEK İŞSİZ BENİM OTURMUŞUM YORUM ATIYORUM BURDAN((((
dalgamı gecmeliyiz arkadaslar olay bumudur konuyu acan kisinin konusunun sahte olduguna inanyorsanız yorum yapmazsınız ben gercekligine inandıgım icin ciddi ciddi yorum yaptım farkındamısınız bilmem ama kendiyle dalga gecenlere cevap vermiyor
anal yoldan birlkte olduk.
Aslında tam bi birlktelikte olmadı ve boşalmadı.
O gün adetimin 2. günüydü.
Ve şu ana kdr önden bir birleşme olmadı.
Kızlık zarım bozulmadı
20 yaşında olduğunu söylüyor. Bunları yazıyor ve hamilemiyim diye soruyor. Ne diyeyim ki neyse siz devam edin...
dalgamı gecmeliyiz arkadaslar olay bumudur konuyu acan kisinin konusunun sahte olduguna inanyorsanız yorum yapmazsınız ben gercekligine inandıgım icin ciddi ciddi yorum yaptım farkındamısınız bilmem ama kendiyle dalga gecenlere cevap vermiyor
anal yoldan birlkte olduk.
Aslında tam bi birlktelikte olmadı ve boşalmadı.
O gün adetimin 2. günüydü.
Ve şu ana kdr önden bir birleşme olmadı.
Kızlık zarım bozulmadı
20 yaşında olduğunu söylüyor. Bunları yazıyor ve hamilemiyim diye soruyor. Ne diyeyim ki neyse siz devam edin...
sadece ben boşalmadan önce gelen sıvıdan da hamile kalınablceğini duydum. korkum o ,o yüzden yazdım. analdan hamile kalınmayacağını bilecek yaştayım.
Ha ayrıca dalga falan geçmedim. Geçelimde demedim.
Bi zahmet...
....
ciddi ciddi cevap verenlerde var deyince ona istinaden yazdım bende zaten
O zaman lütfen benim açtığım konu altında bana hakaret etme. bi zahmet.
Pardon? Ben mi hakaret ettim? Yaşadıklarından sonra böyle bi soru sormuş olman komik... Nasıl bi psikoloji ya da korku hali bu soruyu sordurdu bilmiyorum ama sorduğun o soruyla resmen sen bize hakaret etmiş oluyorsun...
Böyle yapmamam gerektiğinin bende farkına vardım.yasadigini soyledigin seyler bana uymaz fakat bu bana ters oldugu icin yasanilamaz diyebilecegim birsey degil
senin vicdanin senin dusuncendir kimseyi alakadar etmez
sorunu anladim anal yolla hamile kalinamayacagini bildigin acikca ortada ki sanirim anal dedigin iliskin surtunmeden ibaret zevk suyu akti vajinana temas etti korkun bu evet regl donemindeyken ve zevk suyundan hamile kalma ihtimali vardir ama %1 belki korkma bence hamile degilsin
tavsiyem kendini hic kimse icin kucuk dusurme
tebrik ediyorum yorumunuzu hem bilgilendirici hem her kelimeniz saygılıyasadigini soyledigin seyler bana uymaz fakat bu bana ters oldugu icin yasanilamaz diyebilecegim birsey degil
senin vicdanin senin dusuncendir kimseyi alakadar etmez
sorunu anladim anal yolla hamile kalinamayacagini bildigin acikca ortada ki sanirim anal dedigin iliskin surtunmeden ibaret zevk suyu akti vajinana temas etti korkun bu evet regl donemindeyken ve zevk suyundan hamile kalma ihtimali vardir ama %1 belki korkma bence hamile degilsin
tavsiyem kendini hic kimse icin kucuk dusurme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?