Hamile olabilir miyim?

Burada böyle...

pek bilgim yok ama regl iken ilişkiye mi girilir ya midem bulandı :120:

dalgamı gecmeliyiz arkadaslar olay bumudur konuyu acan kisinin konusunun sahte olduguna inanyorsanız yorum yapmazsınız ben gercekligine inandıgım icin ciddi ciddi yorum yaptım farkındamısınız bilmem ama kendiyle dalga gecenlere cevap vermiyor

Hem regl hem anal olsa olsa bir erkek fantazisi olabilir gibime geliyor.
Kadın bedenen bunu kaldıramaz kaldırsa da zevk alamazç
Yani regl iken genelde bağırsaklarda da sorun olur,zaten genel olarak ağrı veya sızı olur o bölgede.
Ayrıca anal seks dinen yasak olduğu kadar hukuken de bir boşanma sebebi.
Yani bir erkek eşini bu tür ilişkiye zorlarsa ,eşin boşanma hakkı var. ...

anal yoldan birlkte olduk.
Aslında tam bi birlktelikte olmadı ve boşalmadı.
O gün adetimin 2. günüydü.
Ve şu ana kdr önden bir birleşme olmadı.
Kızlık zarım bozulmadı

20 yaşında olduğunu söylüyor. Bunları yazıyor ve hamilemiyim diye soruyor. Ne diyeyim ki neyse siz devam edin...

bende diyorumki olabilir bu psikolojik bir olay insanın korkuları kafasına cok sacma seyleri takmasınada yol acabiliyor bizzat gordum tanık oldum cevremde de oyuzden sasırmam dalga geciyorsa bile onun bilecegi is bunu dusundugum an zaten hicbir cevap yazmam ben

Ha ayrıca dalga falan geçmedim. Geçelimde demedim.

sadece ben boşalmadan önce gelen sıvıdan da hamile kalınablceğini duydum. korkum o ,o yüzden yazdım. analdan hamile kalınmayacağını bilecek yaştayım.

anal seks yapacak kadar cesareti bulduysanız kendinizde hamile kalma riski gibi şeyleri çoktan biliyor olmanız gerekiyor... bazı cinsel yakınlaşma şekilleriyle ilgili tecrübeniz var demektir...sorduğunuz soruyu ilk kez erkek arkadaşıyla sürtünme yoluyla ilişkiye girmiş bu konuda bilgisi olmayan kızlar soruyor genelde...işi oraya kadar ilerletmiş biri olarak yaptığınız şeyin sonuçlarını da biliyor olmalıydınız bence...

O zaman lütfen benim açtığım konu altında bana hakaret etme. bi zahmet.

Pardon? Ben mi hakaret ettim? Yaşadıklarından sonra böyle bi soru sormuş olman komik... Nasıl bi psikoloji ya da korku hali bu soruyu sordurdu bilmiyorum ama sorduğun o soruyla resmen sen bize hakaret etmiş oluyorsun...

Pardon? Ben mi hakaret ettim? Yaşadıklarından sonra böyle bi soru sormuş olman komik... Nasıl bi psikoloji ya da korku hali bu soruyu sordurdu bilmiyorum ama sorduğun o soruyla resmen sen bize hakaret etmiş oluyorsun...

Dediğim gibi yaptğım hatanın farkındayım. ama düşün sen nasıl bir pskolojimin korku halimin oldğunu ki gelip bu soruyu burda sorabildim. Çünkü burda alacağım tepkiler benim içimdeki korkudan daha fazla değil. En azından adam akıllı cevap verenleri gördüm o bile yetti. sana da teşekkürler zaman ayırıpta cevap attığın için.

yasadigini soyledigin seyler bana uymaz fakat bu bana ters oldugu icin yasanilamaz diyebilecegim birsey degil

senin vicdanin senin dusuncendir kimseyi alakadar etmez

sorunu anladim anal yolla hamile kalinamayacagini bildigin acikca ortada ki sanirim anal dedigin iliskin surtunmeden ibaret zevk suyu akti vajinana temas etti korkun bu evet regl donemindeyken ve zevk suyundan hamile kalma ihtimali vardir ama %1 belki korkma bence hamile degilsin

tavsiyem kendini hic kimse icin kucuk dusurme

Böyle yapmamam gerektiğinin bende farkına vardım.
teşekkürler cevap için.

tebrik ediyorum yorumunuzu hem bilgilendirici hem her kelimeniz saygılı
böyle yorumlamak bu kadar zor mu bir sorunu nedir bu çoğu arkadaşın alaycı tavrı
anlamış değilim herkesin hataları oluyor hiç mi hatanız yok arkadaşın yerine
siz yada bir tanıdığınız olabilir fake olduğuna inandığınız bir konuya da neden
cvp verme gereksiniminde bulunuyorsunuz
kimileri de dedektif sanki ilk konunmuş yeni üyeymişsin çabuk söyle bilmem ne
nedir bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…