How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile olabilir miyim?

fllhd yuru git isine kardesim ya.ramazan ramazan insanlari konusturma.sen erkek degilsen bende neyim.sizin gibilerin dilinden ben cok iyi anlarim.sana cvp vermeye bile degmez...

bu ne çesaret yahu....saglık açısında ( bagsura sebebiyet verdigini her kez bilir )zararlı hem çok guyuk günah(ters ilişki haramdır)hemde kadını aşşalaran bir durum pozusyon.....arkadaşlar hem bu tarz konuları derdim var diye yazmayınn..binlerce kişi okuyor..o kadar genç kızlarımız var...onlara kötü bir örnekte teşkil edebilir bu tarz yorumlar..!!!

Adetinizin ikinci günü,mübarek Ramazan ayındayız.:6:

Mideniz kaç bölmeli ? Burdan bakınca baya geniş duruyor.:52:

Bir derdim var'in moda konulari:
1. hamile miyim?
2. cok cirkinim.

Merak ediyorsan bir gebelik testi alir yaptirirsin. Eczanede 2.5 lira. Anal yoldan hamile kalinmiyor; teknoloji o kadar gelismedi. :p

ramazan günü günahını almayayayımda...içimden geyik olsun diye açılmış bir konu gibi geliyor...anal yönden ilişkiye girmeyi biliyorsunda...o sekilde hamile kalınmıyacagınımı bilmiyorsunn...heççç işte...

bekaretini korumak için yaptığın şey senin gururunu kırmıyor mu?

üzüldüm haline, erkek için bu denli fedakarlık...

ve bir de bu kadar sahtekarlık...

Bir derdim var'in moda konulari:
1. hamile miyim?
2. cok cirkinim.

Merak ediyorsan bir gebelik testi alir yaptirirsin. Eczanede 2.5 lira. Anal yoldan hamile kalinmiyor; teknoloji o kadar gelismedi. :p

bende yeni moda yaratıcam ...

aman allahım varmı benden güzeliiii....miiikemmelimmmm ...konu başkılı....yıkılır ortalık sanırımm :==

ÇİRKİN DEĞİLİM ,HAMİLE DEĞİLİM ama İŞSİZLİKTEN BULAMAMAKTAN KAFAYI YİYCEM AMA BENİM KONUMA KİMSE BU KADAR İTİBAR ETMEDİ.DEMEK HERKESİN ÇOK İYİ İŞLERİ VAR..TEK İŞSİZ BENİM OTURMUŞUM YORUM ATIYORUM BURDAN :(((((

Son düzenleme:
bu konuya çok şeyler yazdım fakat sonra sildim ...yazık... diyorum sadece ALLAH ıslah etsin...

Kalırsın kalırsın :120: :120: :120:

hayır yani anlamıyorum hem tepki gösteriyorsunuz hem de ciddi ciddi cevap veriyorsunuz, dalga geçenleri saymıyorum tabi ki, konu sahibinin iğrenç sahte biri olduğu belli niye sorduğu soruyu ciddiye alayım ki ne hali varsa görsün :113:

konu gercekmi sahtemi bilemem gercek oldugu uzere yorum yapıyorum..anal veya vajinal yoldan ilişkiye girip girmemesi kimseyi baglamaz bence.. oral seks yapanlara bile igrenc ahlaksız gozuyle bakan sahsiyetler var kimse bunları yaptıgı icin midesiz falanda olmaz dini ve ahlaki acısı o kisiyi baglar ama saglık acısından zararı var bunu bilin ilerde kendinizi tehlikeye atmayın derim ben onun dısında hamile degilsinizdir ustelik boyle sorular sacma gelmemeli insanların korktugu icin takıntı yaptıgı oyle seyler varki sasırtıyor

Son düzenleme:
konu gercekmi sahtemi bilemem gercek oldugu uzere yorum yapıyorum..anal veya vajinal yoldan ilişkiye girip girmemesi kimseyi baglamaz bence.. oral seks yapanlara bile igrenc ahlaksız gozuyle bakan sahsiyetler var kimse bunları yaptıgı icin midesiz falanda olmaz dini ve ahlaki acısı o kisiyi baglar ama saglık acısından zararı var bunu bilin ilerde kendinizi tehlikeye atmayın derim ben onun dısında hamile degilsinizdir ustelik boyle sorular sacma gelmemeli insanların korktugu icin takıntı yaptıgı oyle seyler varki sasırtıyor

Teşekkürler cevapladığın için.

Resmen dalga geçiyor. Hayır ciddi ciddi cevap verenlerde var. İlginç...

Back