Hamile olabilir miyim?

adetinin ikinci günü we sen birikte oldun çok iğrenç bir durum önden olsaydı emin ol farkına waramazdın kızlık gitmişmi gitmemiş diye..... iştahına sağlıkk cnm

mümkün değil gibi ama hamile kalırsan ne yapmayı düşünüyorsun? asıl önemli olan bu.test al ve yap.rahatlarsın,korkun geçince de anal ilişkiye devam edersin.nasılsa bakirelik olayında sorun oluşturmuyor değil mi?

Bilimsel açıklama için teşekkürler canım ben sadece duymuştum, örnek olarak yaşayanları yani. Tuhaf gelmişti ama nedeni buymuş demek düşük ihtimal de olsa bundanmış. Şimdi tastiklenmiş oldu.

Hayır anlamadığım nette cevabını bulamayıp bir forumda bulabileceğini düşündüğü yoruma açık bir konu mu bu arkadaşlar?
Elbette fake.Şüphem bile yok.Yazsın google a anal ilişkiden hamile kalır mıyım? diye bin tane açıklama var.Videolu falan bir çoğu.

Evet ya geçenlerde böyle bir muhabbet dönmüştü. Alakasız bir konunun içinde doğmuştu sanırım ama başını yakalayamadığımdan tam anlayamadım olayı. Fakemiymiş yazanlar?

sanırım o alaksız konudan doğan muhabbet benimle alakalı olabilir mi:)
alakasız değildi gerçi konuyla ilgiliydi ama dündü daha yeni..
ve ben fake değilim böle hamilelik gibi bişeyde değildi güvenle alakalı bişeydi
boş yere üstüme alınmış da olabilirim:)
bilmiyorum:)

boş yere üstüne alındın :))

Sırf bu sorumu sormak için geldim. Forumda saatlerce takılacak vaktim oldğundan değil. ki ilk ve son konum olması muhtemeldir. Şimdi bide madem ona vaktin yok bu haltı yemeye nerden vaktin oldu gibi cvplar gelcek sanırım.

Hayır canım sen değildin. Başka bir arkadaşın konusuydu eşinin kendini aldattığından şüpheleniyordu, nickini de biliyorum ama yazmayayım çünkü onun konusu iinde doğmuştu. 1 hafta falan oldu. Ben seninkini okumadım dün. Üstüne alınma yani :)

anal yolla ne kızlığın bozulur ne de hamile kalırsın benden sana tavsiye ne şekilde olursa olsun kimseyle ilişkiye girme ilerde pişman olucağın şeyler yapma hemde bu şekilde yaparak erkeklerin gözünde küçük değersiz görünürsün bunu duyan erkeklerde hiç bi zaman iyi yönden yaklaşmaz hiç bi zaman seviyomuş gbi yaparlar fakat yatmak için seninle beraber olurlar

evet farkındayım aslında her şeyin. Bir anlık yaptğım hata 1 aydır kafamı kurcalıyor.

Kesin hamilesin....

Allah'ım ne günlere kaldık ya!

K.K diye de böyle bir konu da açılmaz ki buraya...

Edepsizlikten başka bir şey değil bu yaptığınız......

ne kadar saçma ve boş işşler bunlar insanların vaktini çalmaktan başka bişey deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…