1 ay kadar önce erkek arkadaşımla anal yoldan birlkte olduk.Aslında tam bi birlktelikte olmadı ve boşalmadı. O gün adetimin 2. günüydü. Ve şu ana kdr önden bir birleşme olmadı.Kızlık zarım bozulmadı ama zevk suyunun akıpta vajinama gelmiş olma ihtimalinden korkuyorum.
o menstürüal döngünün kaç gün sürdüğüyle ilgili bi durum normalde 28 gün sürer ve 14.gündür ovulasyon yani yumurtlama fakat herkesin 28 gün sürmüyo daha uzun sürenler de var o zaman ovulasyon zamanı değiştiği için olabilir..
senı elbette kımse yargılayamaz. sımdı ık konun bu oldugu ıcın bır az suphe uyandırdın bızde acaba fake mı dıye. onların bu kadar ustune gelmelerı bu yuzden. ha sayet konun ve sen gerceksen boyle konular acma derım. yorumlar bariz acımasız oluyor. cok kınanırsın gereksız yere
Evet ya geçenlerde böyle bir muhabbet dönmüştü. Alakasız bir konunun içinde doğmuştu sanırım ama başını yakalayamadığımdan tam anlayamadım olayı. Fakemiymiş yazanlar?
sanırım o alaksız konudan doğan muhabbet benimle alakalı olabilir mi:)
alakasız değildi gerçi konuyla ilgiliydi ama dündü daha yeni..
ve ben fake değilim böle hamilelik gibi bişeyde değildi güvenle alakalı bişeydi
boş yere üstüme alınmış da olabilirim:)
bilmiyorum:)
senı elbette kımse yargılayamaz. sımdı ık konun bu oldugu ıcın bır az suphe uyandırdın bızde acaba fake mı dıye. onların bu kadar ustune gelmelerı bu yuzden. ha sayet konun ve sen gerceksen boyle konular acma derım. yorumlar bariz acımasız oluyor. cok kınanırsın gereksız yere
Hayır anlamadığım nette cevabını bulamayıp bir forumda bulabileceğini düşündüğü yoruma açık bir konu mu bu arkadaşlar?
Elbette fake.Şüphem bile yok.Yazsın google a anal ilişkiden hamile kalır mıyım? diye bin tane açıklama var.Videolu falan bir çoğu.
bılemıyorum fake mı degıl mı dıye. ama soyle de bır sey var gercek olmayan konuyu yazanlar dırekt derdını yazıyor. soru sormuyor. ama tabi bu konunun akıbetı ne olur ne olmaz gorucez
sanırım o alaksız konudan doğan muhabbet benimle alakalı olabilir mi:)
alakasız değildi gerçi konuyla ilgiliydi ama dündü daha yeni..
ve ben fake değilim böle hamilelik gibi bişeyde değildi güvenle alakalı bişeydi
boş yere üstüme alınmış da olabilirim:)
bilmiyorum:)
Çok iyisin Frezya :)Bence hamilesin
evet farkındayım aslında her şeyin. Bir anlık yaptğım hata 1 aydır kafamı kurcalıyor.anal yolla ne kızlığın bozulur ne de hamile kalırsın benden sana tavsiye ne şekilde olursa olsun kimseyle ilişkiye girme ilerde pişman olucağın şeyler yapma hemde bu şekilde yaparak erkeklerin gözünde küçük değersiz görünürsün bunu duyan erkeklerde hiç bi zaman iyi yönden yaklaşmaz hiç bi zaman seviyomuş gbi yaparlar fakat yatmak için seninle beraber olurlar
Konu ile alakası yok ama az önceki konu silindi mi arkadaşlar???
sanırım silindi ben de bulamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?