hamile olabilir miyim?

gamziya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
653
1
96
39
Sivas
5-6 gün adetim gecikti.test yaptım ve 2. çizgi bir diğeri kadar net değildi ama çok silik de değildi.Anlayamadım.tecrübeliler yardım eder mi?

hamilesin canım hayırlı olsun :)) yarın hastahaneye gidip bir kan testi yaptır orda da pozitif çıkacaktır büyük ihtimalle. ve folik asite başla hemen

2. çizgi silik de olsa çıktıysa,gebesindir arkadaşım..
kanda bHCG baktırırsan eğer,bunu kesin olarak öğrenebilirsin..

şimdiden hayırlı olsun inşallahhh..

hayırlı olsun.. hamileliğin ilk zamanları 2.çizgi çok koyu olmaz..Hafif silik olur..Zamanla koyulaşır zaten..

Son düzenleme:
karışık ama mutlu,tuhaf,güzel... bir haber...
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için:>

Son düzenleme:
Adetim 5 gün geçikti, ardından test yaptım ve silik olsada 2 çizgi çıktı, ardından 1 gün sonra hastalandım.
Ben bu testlere güvenmiyorummm yaaa, ne hayaller kurmuştuk bi de, eşime karşıda mahçup oldum :26:

Son düzenleme:
Uyarın için teşekkürler.Bizim için ani oldu ama 1 günde alıştık hemen değişikliğe:>Bugün hastaneye gidip kan testi yaptırıcaz.Biz de tam güvenemedik ama işte insan istediğine inanıyor...bugün belli olacak bakalım.Sağol...

CANCANIM bence teste güvenmemezlik yapma yinede, bildiğim kadarıyla bazen hamilelik gerçekleşse bile ilk ayda tutunamayıp düşebiliyor. çoğu kadının başına geliyor ama normal adet görme sanıyor

benim de aynı şekilde olmuştu hatta kulüpte sormuştum acaba hamile miyim kızlar diye
şu an göbüşümde bi kızım var çok şükür:81:
ee hastaneye gittin mi sonucu yazmamışsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…