• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

eheydusa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar. Takvimde ovülasyon yani yumurtlama dönemime 5 gün var olarak görünüyor. Bugün korunmasız cinsel ilişki yaşadım ama dışarı boşaldı yine de emin olamadım. Postpill one diye bir ilaç kullandım ilk kez duydum bu varmış eczacıda. İlişkiden 5 6 saat sonra aldım. Hamilelik ihtimali yüksek midir?

Postpill one kullanan var mı hiç?

Bunu biz bilemeyiz hatta emin ol doktorların bile garantisini veremez biraz bekle test yaparsın için rahat eder
Korunması da ilişkiye girme hamile kalmaktan değil cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kork

Merhaba arkadaşlar. Takvimde ovülasyon yani yumurtlama dönemime 5 gün var olarak görünüyor. Bugün korunmasız cinsel ilişki yaşadım ama dışarı boşaldı yine de emin olamadım. Postpill one diye bir ilaç kullandım ilk kez duydum bu varmış eczacıda. İlişkiden 5 6 saat sonra aldım. Hamilelik ihtimali yüksek midir?
Biraz beklemelisin

Bunu biz bilemeyiz hatta emin ol doktorların bile garantisini veremez biraz bekle test yaparsın için rahat eder
Korunması da ilişkiye girme hamile kalmaktan değil cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kork
korunmasız ilişkiye girmezse nasıl hamile kalınacak :))

Ne zaman yapayım testi sizce

Regl döneminin geçmesini bekle kullandığın ilaçtan dolayımda oynama yapabilir tarihlerde.
Hamile kalma ihtimalin düşük bir olasılık olsa da imkansız değil.
Kesin sonuç ama kan tahlili
Bu konuyu da kafandan at strestten de gecikme yaşayabilirsin

Regl döneminin geçmesini bekle kullandığın ilaçtan dolayımda oynama yapabilir tarihlerde.
Hamile kalma ihtimalin düşük bir olasılık olsa da imkansız değil.
Kesin sonuç ama kan tahlili
Bu konuyu da kafandan at strestten de gecikme yaşayabilirsin
Bugün 6 gün geçmiş oldu ve az önce lavaboya gittim. 6 güns süresince devamlı bir kasık ağrım vardı, şu an iç çamaşırımda full kahverengi bir kanama var reglin başlangıcı gibi bir yoğunlukta. Normal mi bu? Reglime daha 15 gün var normalde.

Merhaba benimde 2 ocak regl 11 Ocak prezervatif yırtılması sonucu korunmasız ilişki maalesef. Bende ilişkinin 10. Saati ella kullandım. Benimde hafif lekelenmem oldu kahverengi şeklinde ama ara kanama olmadı. Daha şubatın ilk haftası regl olmam gerekiyor çok tedirginim bende. Küçük bebeğim var. Benimde aynı şekilde adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor ilacın yan etkisi olabilir

Back
X