• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLABİLİR MİYİM

nursese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
370
Puanlar
53
Kızlar son adet tarihim 26 Aralık
Ovülasyon testinde 4 ocakta pik gördüm
3-4-5 ocağı değerlendirdik
4 ve 5 ocakta sağ tarafımda epey ağrı hissettim ve adet olucakmışım gibi bir his vardı kasıklarımda
4 gündür yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor gün içinde sürekli
normalde yumurtam çatlayınca gelir sonra kesilir ilk defa 4 gündür şeffaf uzayan bir akıntım var gebelik olabilir mi sizce

Muhtemelen ovulasyon döngüsündesin şu an. Yani değerlendirmeye devam edin mutlaka. Şu an gebelik belli olmaz. Bir hafta bile olmamış pik sonrası.

Bende akıntı uzun sürünce acaba olabilir mi dedim beklemek ne zor bir şeymiş

Bende akıntı uzun sürünce acaba olabilir mi dedim beklemek ne zor bir şeymiş
Eğer gebelik olacaksa bile yeterli bir zaman geçmemiş. Başka bir şeylerle meşgul olmaya çalışın. Rahat iki hafta geçmesi lazım test için☺️

4 ve 5 ocakta sağ tarafımda epey ağrı hissettim ve adet olucakmışım gibi bir his vardı kasıklarımda
normalde yumurtam çatlayınca gelir sonra kesilir ilk defa 4 gündür şeffaf uzayan bir akıntım var gebelik olabilir mi sizce
Gebelik olabilir. Bu aralığı değerlendirirsen eğer🤦🏼‍♀️

Değerlendirmeye gayret ediyoruz gün aşırı 😊

Merhaba benimde bu şeffaf uzayan akıntım 8 gündür devam ediyor. Elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum. Benim merak ettiğim 8 gün sürmesi çok fazla değil mi?

Benim çatlama oldu ertesi gün akıntı başladı hayatta öyle olmazdı iki kere pıhtılı geldi hatta hiç kurumadı bile sürekli akıntı devam etti sonuç hamileyim

İnşallah bende hamileyimdir ne olur dua edin bana. Adetim düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum. 2 yıldır gebelik istiyorum çok uğraştım. Bende ada çayı içiyordum bu aralar dedim acaba ondan mı öyle oluyor

Benim çatlama oldu ertesi gün akıntı başladı hayatta öyle olmazdı iki kere pıhtılı geldi hatta hiç kurumadı bile sürekli akıntı devam etti sonuç hamileyim
Adet bittikten kaç gün sonra hamilelik öğrendiniz acaba benim adetim 10 gün sürüyor şuan temizlemeli 15 gün oldu . Günleri değerlendirdik test yaparsak cıkarmı acaba

Adet bittikten kaç gün sonra hamilelik öğrendiniz acaba benim adetim 10 gün sürüyor şuan temizlemeli 15 gün oldu . Günleri değerlendirdik test yaparsak cıkarmı acaba
Kanda çıkabilir. Adete tam kaç gün var

Kanda çıkabilir. Adete tam kaç gün var
Her ay adetimi görüyorum.polikistover hastasıyım.Ama belli olmuyor tarihleri tutmuyor günlerim.gecen ay 20 aralıkta adet olmuştum .

Her ay adetimi görüyorum.polikistover hastasıyım.Ama belli olmuyor tarihleri tutmuyor günlerim.gecen ay 20 aralıkta adet olmuştum .
O zaman benim fikrim ayın 20'sinde test yapmanız ve çizgi çıkarsa kan vermeniz. Çıkmazsa da 1 hafta daha bekleyip süreci izlemeniz.

Merhaba sonucunuzu merak ettim günlerimiz aynı bende son 26 aralıkta adet oldum 3 gün sürüyor benim adetim 2-3 gibi yumurtlama oldu 31 aralık gecesini değerledirmiştik siz ne durumdasınız?

Merhaba 30 Aralık sat benimde adetlerim düzenli olur her ay bu ay Klomen kullandım ama çatlama öncesi akıntım başladı çatlama bitti hala akıntım var beyaz hamilelik belirtisi mi oluyor akıntı ve reglim yakın göğüs ağrım bir hafta öncede. Başlardı ananı sefer farklı olarak yok

Merhaba 30 Aralık sat benimde adetlerim düzenli olur her ay bu ay Klomen kullandım ama çatlama öncesi akıntım başladı çatlama bitti hala akıntım var beyaz hamilelik belirtisi mi oluyor akıntı ve reglim yakın göğüs ağrım bir hafta öncede. Başlardı ananı sefer farklı olarak yok
Olabilir tabikide zamanı gelince test yapın kuruluk hiç olmuyor vajinada

Çatlama günü belliyse ertesi günden 1 gün diyr say 9 10 günde hassas test ile çıkıyor alabilirsen labaquick al kaset benim 9 gün çıkarfı silik
Ya eczanelerde bulamıyorum hep başka markalar onlara kalsa onlarda doğru çıkartıyor gün hesaplama yapmadım maalesef doktor Klomen verdi gönderdi takip bile yok ama ilaç bittiğinden beri akımtım hiç kesilmedi ama 2 gümde bir değerlendirdik nasip bakalım :)

Back
X