Hamile olabilir miyim?

siyahmelek1324

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
10
1
1
22
Son adet günüm ocağın 25imde başladı. Adetim 31inde bitti. Ben bittiği gün ve sonrasında cinsel ilişkiye girdim. İçe boşalma durumu olmadı. İlk cinsel birlikteliğimdi. 1 haftadır süren sık idrar, yanma ve ağrı durumu var. Ayrıca kanamam da var. Kasık ağrım da mevcut. Hamilelik belirtisi olabilir mi?

Hpv icin smear vermeniz ve verirken de hpv de baktirmak istiyorum diye ozellikle belirtmeniz gerekir. Hic bir belirti vermeden hpv olabilir. Bu hpv’nin tipiyle ilgilidir.
Peki hamilelik belirtilerinde de bu şekilde semptomlardan bahsediliyor. Yerleşme kanaması oluyor olabilir mi?

Peki hamilelik belirtilerinde de bu şekilde semptomlardan bahsediliyor. Yerleşme kanaması oluyor olabilir mi?
Bana hamilelik yok gibi geldi. Yumurtlama için erken bi tarihte ilişki olmuş. Korunmuşsunuz. Saydıklarınız hamilelik belirtisi olabilir ama hamilelikten baya uzak duruyor saydığınız durum

Bana hamilelik yok gibi geldi. Yumurtlama için erken bi tarihte ilişki olmuş. Korunmuşsunuz. Saydıklarınız hamilelik belirtisi olabilir ama hamilelikten baya uzak duruyor saydığınız durum
İnşallah öyledir. Korkuyorum açıkçası. İstediğim bir durum değil. Peki kanamam neden devam ediyor olabilir? Enfeksiyon kapmış olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…