Hamile olabilir miyim ?

Busra Deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
5
1
27
Kızlar merhaba , bir konu hakkında kafam çok karıştı sizden yardım almak istiyorum, 2 yıllık evliyim korunuyorduk ama son 4 aydır çocuk düşündüğümüz için korunmadık bu ayki adetim bugün itibariyle 20 gün gecikti ama gecikmenin 6 ve 12 günleri evde gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı ama 4 gün önce akıntım da çok az iki üç damla kanamam oldu ve aniden kesildi son üç aydır kan verdiğim için emin olmadan kanda vermek istemedim ama süre çok uzadı sizce ne yapmalıyım belirti olarak psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli miğde bulantısı yaşıyorum yorumlarınız için şimdiden
teşekkür ederim

En son korunmasiz iliskiniz ne zaaman olduysa o günden itibaren 12 vey 13 gün sonra erken gebelik testinde silik cizgi görürsünüz ... adetiniz gectiginiz dönemdede hamile kalabilirsiniz .... kan vermeniz her zamanki gibi saglikli sonuc verecektir 👍 lakin döngünüz hakkinda bilgiye sahip olmasamda gecikme ve duzensiz adet haliyle bebek icin engel kadın dogum uzmanina başvurmanızı öneririm

En son korunmasiz iliskiniz ne zaaman olduysa o günden itibaren 12 vey 13 gün sonra erken gebelik testinde silik cizgi görürsünüz ... adetiniz gectiginiz dönemdede hamile kalabilirsiniz .... kan vermeniz her zamanki gibi saglikli sonuc verecektir 👍 lakin döngünüz hakkinda bilgiye sahip olmasamda gecikme ve duzensiz adet haliyle bebek icin engel kadın dogum uzmanina başvurmanızı öneririm
Yorumunuz için teşekkür ederim ,kadın doğum uzmanına göründüm hiçbir problem olmadığını söyledi ,kan vermeye yarın gitmeyi düşünüyorum

X