Merhaba, reglime 1 hafta kala aynısı oldu. Çok aç olmama rağmen yemek yerken miğdem bulanmaya başladı ama kuscak gibi de diil değişik bişi. Reglimin 1 günü test yaptım ve çift çizgi çıktı. 3 günü kanda öğrendim olma ihtimali var canımBu ay çocuk istiyoruz eşimle. Yumurtlamama 13 gün kadar oldu yumurtlama geçtikten sonrada çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım birkaç gün ve reglime 7 gün kaldı 3 gündür hafif mide bulantısı oluyor yeme içmeden kesilmiyorum ama anlatamadığım bir his işte mide bulantısı gibi ve hiç olmazdı bana daha önce böyle bir şey sizce bu kadar erkenden belirti olabilir mi hamile kalmış olabilir miyim?
Yaa hayırlı olsun kuzum benim umarım benimde vardır açıkçası vücudumu çok dinlediğim için mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama yemek yerken midem bulanmıyor aslında durduk yere hafif bir bulantı hani rahatsızda etmiyor ama var gibide anladın sen beniMerhaba, reglime 1 hafta kala aynısı oldu. Çok aç olmama rağmen yemek yerken miğdem bulanmaya başladı ama kuscak gibi de diil değişik bişi. Reglimin 1 günü test yaptım ve çift çizgi çıktı. 3 günü kanda öğrendim olma ihtimali var canım
Evet işte doğru söylüyorsun regl den de olabilir belki bilmiyorum ama bir hafta 10 gün öncesinden mide bulantısı olacağını sanmıyorum bilmiyorum ki inşallah hamileyimdir kuzumCanım çok umutlanma yine de. Üzülen sen olursun. Umarım istediğin gibi olur. Ben 1 aylıkken öğrenmiştim. Bıçak gibi bir ağrı kasiklarima girip çıkıyordu. Ama regl ağrısı gibi devamlı değildi. Mide bulantısı da çok minik arabadayken oldu bir kaç defa başka olmadı. Ama bazen regl zamanları da midem bulanır benim. Yani bu belirtiler için erken olabilir de olmayabilir de
Evet dediğin gibi belkide psikolojiktirBenim mide bulantım 2. Ayda oldu. Mide bulantısı hissetmek bence biraz psikolojik olabilir. Reglden 3 gün önce öğrenmiştim ben. Test yap en iyisi bi kaç gün sonra rahat et yoksa umutlanırsın sürekli
Bende perşembe hamile olduğunu öğrendim beta 59 çıktı. 2-3 gündür de kasıklarımda çok ağrı oluyo çok hafif kahverengi akıntım oldu, doktor daha küçük diye bişey demedi ama bu ağrılar normal di miCanım çok umutlanma yine de. Üzülen sen olursun. Umarım istediğin gibi olur. Ben 1 aylıkken öğrenmiştim. Bıçak gibi bir ağrı kasiklarima girip çıkıyordu. Ama regl ağrısı gibi devamlı değildi. Mide bulantısı da çok minik arabadayken oldu bir kaç defa başka olmadı. Ama bazen regl zamanları da midem bulanır benim. Yani bu belirtiler için erken olabilir de olmayabilir de
hayirli olsun.Bende perşembe hamile olduğunu öğrendim beta 59 çıktı. 2-3 gündür de kasıklarımda çok ağrı oluyo çok hafif kahverengi akıntım oldu, doktor daha küçük diye bişey demedi ama bu ağrılar normal di mipcosluyum aşılama tedavisini bıraktıktan sonra hamile kaldım çok heyecanlıyım her şeye tedirgin oluyorum 2 gündür
Teşekkür ederimhayirli olsun.Ağrı normal. Bende bir kere lekelenme oldu. Onda da hemen doktora gittim. Acile git istersen aklın.rahat etsin
Canım reglime daha 5 gün var o yüzden test yapmadım ama idrarımda beyaz tortular olmaya başladı peçeteyle silince akıntı geliyor idrar sonrası ama idrarda net beyaz tortular var hamilelikten mi anlamadımTest yaptın mi
Canım en son soracağın kişi benim. Ben doktora enfeksiyon var diye gidip hamile olduğumu öğrendim.Canım reglime daha 5 gün var o yüzden test yapmadım ama idrarımda beyaz tortular olmaya başladı peçeteyle silince akıntı geliyor idrar sonrası ama idrarda net beyaz tortular var hamilelikten mi anlamadım
Canım reglime daha 5 gün var o yüzden test yapmadım ama idrarımda beyaz tortular olmaya başladı peçeteyle silince akıntı geliyor idrar sonrası ama idrarda net beyaz tortular var hamilelikten mi anlamadı
Bence reglin geçmesini bekleyin ardından test yapınCanım reglime daha 5 gün var o yüzden test yapmadım ama idrarımda beyaz tortular olmaya başladı peçeteyle silince akıntı geliyor idrar sonrası ama idrarda net beyaz tortular var hamilelikten mi anlamadım
Ben dün kan verdim 2.4 çıktı maalesef değilmişimBence reglin geçmesini bekleyin ardından test yapın
Adete kaç gün kala kan verdinizBen dün kan verdim 2.4 çıktı maalesef değilmişim
Ben silik görüyorum canım hemen mi çıktıMerhabalar sizce çizgi varmıEki Görüntüle 3480086
Ben silik görüyorum canım hemen mi çıktı